Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Horoscopul dragostei în luna mai. Racii au probleme în cuplu

Horoscop. Horoscopul dragostei în luna mai. Racii au probleme în cuplu

Horoscop. Horoscopul dragostei în luna mai. Racii au probleme în cuplu
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Apr 2018   •   16:52

Horoscop.Horoscopul dragostei pentru luna Mai 2018. Este o perioadă agitată pe plan sentimental, în care stresul și nesiguranța își spun cuvântul, iar flexibilitatea salvează multe situații tensionate.

Horoscop. Horoscop dragoste Berbec

Horoscop. Nu-ti gasesti linistea si treci de la o stare la alta intr-o clipa, incat nici tu nu mai intelegi ce simti. E bine sa fii mai docila in relatia cu partenerul, sa mai si cedezi, chiar daca obiceiul iti e sa stai imbufnata zile-n sir.

Horoscop. Horoscop dragoste mai Taur

Horoscop. Mai ales daca te afli la inceput de drum cu partenerul, il supui la o multime de teste. Analizezi cu prea multa rigurozitate si prea putina empatie compatibilitatea dintre voi si dorinta lui de implicare in relatie.

Horoscop. Horoscop dragoste mai Gemeni

Horoscop. Chiar daca te coplesesc schimbarile prin care treci pe plan social sau profesional, partenerul te intelege si-ti este alaturi in toate modurile posibile. Ai momente cand esti de-a dreptul absenta, cu mintea la dezamagiri, castiguri, cheltuieli sau sarcini de serviciu, dar el te sustine si-ti da ragazul sa te destinzi.

Horoscop. Horoscop dragoste mai Rac

Horoscop. E posibil si chiar indicat sa discuti cu partenerul despre o schimbare in cuplu, pe care o tot amani de ceva vreme, desi ti-o doresti demult. De data asta, iti faci curaj si te gandesti mai intai la binele tau, abia apoi la ceilalti.

Horoscop. Horoscop dragoste mai Leu

Horoscop. Vrei sa obtii incuviintarea partenerului intr-o anumita privinta, posibil legat de schimbarea locului de munca sau de o cheltuiala importanta. Ai fler si nu ti-e greu sa-l atragi de partea ta, cu toate astea e foarte important sa nu te impui fara drept la replica si sa nu fortezi nota.

Horoscop. Horoscop dragoste mai Fecioara

Horoscop. Ai o stare de nemultumire, de agitatie interioara data de faptul ca relatia nu evolueaza conform planurilor tale sau pentru ca ati fost nevoiti sa amanati o iesire, o calatorie.

Mai multe pe horoscop.kudika.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop dragoste
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close