Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii își fac planuri de viitor, Leii au neînțelegeri cu partenerul de viață

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii își fac planuri de viitor, Leii au neînțelegeri cu partenerul de viață

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii își fac planuri de viitor, Leii au neînțelegeri cu partenerul de viață
19 Noi 2018   •   15:19

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Iată ce vă rezervă astrele în dragoste, în funcţie de zodie!

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. BERBEC

Primăvara asta îți va aduce surprize în plan sentimental. Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie, vei avea ocazia să cunoşti pe cineva care te va entuziasma. Totuși, nu lua decizii mânat de impulsul de moment. În aprilie vei fi tentat să te implicit într-o relație pe care vei dori să o ții departe de ochii curioșilor.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. TAUR

O primăvară în care inițiativele tale în plan sentimental se vor bucura de aprecierea partenerului. Veți petrece clipe minunate împreună, veți face planuri de viitor și vei avea excelente ocazii de a consolida relația cu ființa iubită. În a doua jumătate a lunii aprilie vor exista unele neînțelegeri, dar le veți depăși cu ușurință.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. GEMENI

Te vei bucura de multă simpatie din partea persoanelor de sex opus. Oriunde te vei duce, ți se vor face complimente și vei fi invitat să participi la activități care îți vor îmbunătăți starea de spirit. Vei avea parte de distracție, dar o eventuală relație se va dovedi a fi superficială.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. RAC

Șansa îți va surâde mai ales dacă ești căsătorit sau implicat într-o relație stabila. Fiinţa iubită ar putea avea o reuşită în plan profesional de care vă veţi bucura amândoi în egală măsură. Totuşi, dacă doreşti să pui la punct proiecte de viitor ar fi bine să amâni orice dialog pentru după jumătatea lunii martie. Nimeni nu e perfect. Nici macar in astrologie. Iata o incursiune amuzanta prin ciudateniile zodiilor. Afla ce le scoate din sarite pe fiecare.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. LEU

Eşti foarte încăpăţânat şi din acest motiv pot să apară unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Chiar dacă ţi se pare că numai tu ai dreptate, ar fi bine să îl mai laşi şi pe el să aibă ultimul cuvânt. Este posibil şi ca acesta să se confrunte cu unele neplăceri în plan profesional, iar sprijinul tău l-ar putea ajuta să depăşească cu bine o situaţie delicată.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. FECIOARĂ

Interesul pentru relaţia cu partenerul va fi din ce în ce mai mare, dar şi cerinţele faţă de acesta vor creşte considerabil. Nemulţumirile de până acum se vor accentua îngrijorător şi, dacă nu vei fi mai tolerant, rişti să te confrunţi cu probleme serioase. Totuși, în luna aprilie, ai putea avea o surpriză plăcută în plan sentimental.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: dragoste Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close