Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 16-22 martie. Vești crunte pentru o zodie

Horoscopul săptămânii 16-22 martie. Vești crunte pentru o zodie

Horoscopul săptămânii 16-22 martie. Vești crunte pentru o zodie
16 Mar 2018   •   10:32

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!
Berbec

Sentimental, perioada e mai frumoasă pentru cele dintre voi care sunt libere, pentru că există oportunitatea de vă întâlni cu persoana de care pe viitor vă legați destinul. Emoțiile vor fi multe, însă vă vor o stare optimistă. Nu vă sfătuiesc totuși să vă asumați riscuri mari ori să vă aventurați cu capul înainte.Temperamentul vostru vă poate conduce la acțiuni greșite.

Taur

Prin însăși natura voastră sunteți greu de urnit. Uneori, în căutarea fericirii  materiale și profesionale, uitați de bunăstarea personală. Apropo, până și sănătatea ocupă o poziție de fundal în ceea ce vă privește. Vă recomand mai multă odihnă, să mâncați bine și sănătos, să vă relaxați și să nu uitați de ceva sport. Dacă aveți dureri, nu vă luați comprimate fără prescripție medicală!

Gemeni

Vin schimbări in sfera iubirii.Veți întâlni persoana cu care puteți avea o familie, iar cele care aveți deja un soț și copii veți deveni mai fericite și împlinite în viața de cuplu. De asemenea, veți putea să rezolvați orice problemă, cu condiția să nu vă panicați. Altfel, nu veți reuși să găsiți căile potrivite pentru a depăși toate obstacolele.Profesional, vă puteți învârti în cercuri sociale înalte, unde puteți întâlni persoane care vă dau sfaturi valoroase.
 
Rac

Nu ar trebui să trăiți doar pentru casă și familie, este timpul să vă gândiți serios la carieră și la statutul profesional.Vi se arată oportunitatea inițierii unei afaceri la care ați visat de multă vreme. Totul este să renunțați la timp la obiceiurile care nu mai conduc nicăieri. Puteți să schimbați nu numai munca, ci si specialitatea, mai ales dacă aveți un potențial creativ bogat.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: zodii zodiac Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close