Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 19-25 martie cu Camelia Pătrășcanu. Surprizele fiecărei zodii

Horoscopul săptămânii 19-25 martie cu Camelia Pătrășcanu. Surprizele fiecărei zodii

Horoscopul săptămânii 19-25 martie cu Camelia Pătrășcanu. Surprizele fiecărei zodii
18 Mar 2018   •   08:51

Berbecii pot avea un început de săptămână foarte tensionat. Sunt mai ușor de iritat în relațiile personale. Vor să-și impună punctul de vedere. Au senzația că lucrurile nu merg sau sunt blocate. De aceea, relațiile sunt mai blocate. Marți și miercuri sunt mai practici. Foarte multă comunicare joi și vineri, asta înseamnă că lucrurile se pot rezolva. Atenție la familie în weekend. 

Taurii au foarte multe lucruri de reparat și corectat. Și depind și niște acte pentru a face aceste corecții, fie că așteaptă niște aprobări sau niște semnături, fie că au nevoie de acceptul unor persoane. E posibil să solicite și un specialist acolo unde problemele sunt mai încâlcite. 

Gemenii vor avea o săptămână care le dă o mare dorință de libertate, de a se întâlni cu diverse persoane să se simtă bine. Trebuie să fie atenți la excesele pe care le fac în plan social, dacă dau credit unor persoane care nu merită, dacă ei chiar fac promisiuni neacoperite. Vor plăti dacă spun neadevăruri. 

Racii au o săptămână de autoritate și trebuie să se impună în relațiile cele mai importante pentru ei, fie în familie sau în relația cu autoritățile. Cu șefii au tendința de a pune piciorul în prag și au tendința de a spune că nu mai fac parte din joc dacă lucrurile nu decurg așa cum își doresc, sigur în numele unor principii de colaborare pe care le-au stabilit.

Leii depind și ei la locul de muncă de niște acte. Sunt de evitat cerurile, de a nu supăra pe nimeni pentru că riscă să se rostogoloească un bulgăre mult mai mare decât pare la prima vedere. 

Continuarea o puteți asculta în video-ul de mai jos. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close