Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie ar putea primi o sumă de bani

HOROSCOP 17 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie ar putea primi o sumă de bani

HOROSCOP 17 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie ar putea primi o sumă de bani
17 Apr 2018   •   15:23

HOROSCOP Berbec - vorbiți de bani. Puteți negocia o sumă mai mare chiar cu șefii voștri, acțiuni decisive care aduc bani.

HOROSCOP Taur - au foarte mult farmec. Ar putea ca relațiile de afaceri sau lucrurile pe care le aveți de făcut să iasă bine. 

HOROSCOP Gemeni - vor avea o zi foarte bună fie pentru că sunt scutiți de activitățile grele, fie pentru că sunt ajutați să le rezolve.

HOROSCOP Rac - au prieteni și parte de suport. Dacă vor să ceară bani, să împrumute este o zi benefică. Astăzi cineva ar putea să îi curteze.

HOROSCOP Leu - o zi de autoritate. Au mână bună, am fler în afaceri, știu ce decizii să iau și toate lucrurile le folosesc minunat la muncă.

HOROSCOP Fecioară - este una din acele zile în care ideile, inteligența, cunoștințele acumulate, trebuie puse în valoare, iar de aici vin și banii.

HOROSCOP Balanța - merg pe mâna altcuiva sau determină pe cineva că lucruri care sunt bune și constructive.

HOROSCOP Scorpion - se bazează pe colaborări astăzi. Farmecul personal deschide foarte multe uși. Ciulește urechile și vor să fie ascultați.

HOROSCOP Săgetător - Muncesc mult și cu spor. E vorba de o muncă în care sunt foarte expertizați. Au foate multă experiență în jobul pe care îl fac. 

HOROSCOP Capricorn - o zi a talentelor diverse. Geniul lor tehnic ar putea fi pus în valoare. Bună colaborare cu persoanele mai tinere

HOROSCOP Vărsător - sunt puțin comozi astăzi, nu se implică în activități foarte grele

HOROSCOP Pești - comunicare e la cote foarte mari. Pot să obțină o aprobare prin vorbă bună.

×
Subiecte în articol: zodii astre Horoscop Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close