Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL zilei 19 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Multe zodii se simt nesigure pe ele

HOROSCOPUL zilei 19 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Multe zodii se simt nesigure pe ele

HOROSCOPUL zilei 19 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Multe zodii se simt nesigure pe ele
19 Apr 2018   •   17:42

Berbec - vin foarte multe informații spre voi și e dificil să vă dați seama dacă puteți avea încredere într-o persoană sau nu. Nu vă lăsați atrași în discuții care nu vă privesc pe voi.

Taur - vorbesc despre bani și s-ar putea ca unii prieteni care au promis multe să nu se țină de cuvânt. Nu vă bazați pe alții în această zi.

Gemeni - sunteți foarte receptivi, dar s-ar putea să nu integrați bine emoțiile și senzațiile despre ceilalți. Fiți atenți cum comunicați cu cei din jur.

Rac - aflați lucruri despre alții și vă faceți calcule privind viitorul în funcție de informațiile de la alte persoane. Vor avea o stare de nesiguranța.

Leu - nu încurcați în relația cu prietenii, banii sau afacerile. Există puțină gelozie pe cineva care a reușit mai mult decât voi, dar nu este cazul.

Fecioară - este o zi a carierei destul de complicată pentru că este nevoie de autorități, de semnături, e nevoie de șefi să fie de acord cu lucrurile pe care vor să le facă. Ar putea fi dezamăgiți de viziunile înguste ale unor persoane.

Balanță - se gândesc la viitor sub toate aspectele. Viitorul nu este foarte limpede, ales sau foarte clar.

Scorpion - muncesc mult astăzi din cauza altora. Au nevoie de colaborări foarte serioase și au sentimentul că nu se pot baza pe persoanele de lângă ele.

Săgetător - relațiile sunt subliniate astăzi. Simt că nu se pot baza pe alte persoane.

Capricorn - au sentimentul că lucrurile la muncă sunt făcute superficial, au foarte multe nemulțumiri.

Vărsător - tot felul de capricii astăzi, care îi fac ineficienți și la muncă, dar și în relații.

Pești - unii nativi se pot simți nesiguri, pun cap la cap unele lucruri și creează un tablou fals. Lucrurile se liniștesc spre seară.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close