Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 1 decembrie. Una dintre cele mai bune zile ale ultimei perioade

Horoscopul zilei - 1 decembrie. Una dintre cele mai bune zile ale ultimei perioade

Horoscopul zilei - 1 decembrie. Una dintre cele mai bune zile ale ultimei perioade
Sursa foto: Foto: diginomica.com
01 Dec 2015   •   08:54
Berbec 
Pune-ti pe hartie ideile, organizeaza-ti planul de lucru si nu te mai opri din creatie pana nu vei obtine rezultatul dorit. Este o zi a bucuriei, a voiosiei si a exprimarii prin arta, nicidecum o zi mohorata, de iarna. Nu te folosi de cuvinte spuse intr-o maniera exacerbata si nici nu incerca sa te impui intr-o maniera bruta.
 
Taur 
Ar fi bine daca ti-ai dedica resursele si energia celor de acasa si caminului tau. O zi in care este nevoie de tine in locul cel mai important, in familie. Daca poti face amenajari sau o reorganizare a spatiului de locuit in aceasta zi, ar fi un mod foarte placut de a-ti petrece ziua de azi. O zi in care dragostea nu te va ocoli.
 
Gemeni 
Nu prea poti face diferenta intre un gand spectaculos si o idee utopica, astazi. Cu toate acestea, ai parte de momente in care sclipirile de geniu vor fi mai proeminente decat de obicei, de aici si sfatul de a-ti nota toate ideile pe care astazi le ai; in viitorul apropiat le vei putea aduce in plan concret, incununat fiind de succes.
 
Rac 
Ar trebui sa fie una dintre cele mai bune zile ale ultimei perioade. Ceea ce ar putea sa-i strice caracaterul acesteia ar fi faptul ca incepi sa le vorbesti tuturor despre ce anume te ingrijoreaza si despre cine te supara. Poate ca nu ar strica daca ai alege o singura persoana pentru a-ti fi un confident de incredere. Cumpara-ti ceva ce de mult timp iti doresti, daca ai ocazia.
 
Leu 
Ai nevoie de o atitudine foarte echilibrata, astazi - si asta deoarece ai la dispozitie prea multa putere interioara decat pot ceilalti duce. O zi in care nu iti poti permite sa ii ignori pe cei din jur sau asteptarile pe care acestia le au. Scoate-ti masca si vorbeste din inima, este nevoie de multa dragoste si armonie in jurul tau...
 
Citiţi continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close