x close

Fii alături de noi!

Horoscopul zilei - 11 ianuarie: Zi agitată pentru mai mulți nativi ai zodiacului

de 11 Ian 2016   •   08:48
Horoscopul zilei - 11 ianuarie: Zi agitată pentru mai mulți nativi ai zodiacului 72
Foto: Pixabay.com
Zi de luni agitata din cauza unor schimbari majore pe plan profesional, in cazul mai multor native ai zodiacului. Unii dintre ei vor fi pusi in fata unei decizii destul de greu de luat.

BERBEC – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni
 
Berbecii sunt neclintiti in deciziile luate, indiferent ce pareri contrare au alte persoane apropiate din jurul lor. Sunt dispusi chiar sa ascunda adevarul sau sa prezinte o anume situatie prin informatii false daca simt ca altii nu sunt de acord cu ei. Desi este indicat sa asculte si parerile altora, de data asta Berbecii procedeaza foarte bine pentru ca-si urmeaza propria logica.
 
TAUR – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni
Taurii incep lent ziua. Inca nu au reusit sa iasa din starea de relaxare de weekend si parca refuza sa accepte ca a inceput o noua saptamana destul de aglomerata din punct de vedere al programului lor. Taurii se fofileaza cum pot si incearca sa amane unele treburi importante. Ar trebui totusi sa puna osul la treaba caci s-ar putea ca zilele urmatoare sa nu reuseasca sa o scoata la capat.

GEMENI – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni
Gemenii simt nevoia sa scape de obligatiile sociale pe care le au. Desi sunt defel foarte sociali, avand un puternic fler in comunicarea cu oamenii, de data asta simt nevoia de introspectie, de timp pentru ei insisi. Gemenii incep sa-si canalizeze energia catre ei insisi, catre nevoile lor personale.

RAC – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni
Racii ar trebui sa fie atenti la ce zic astazi, caci risca sa actioneze sub impulsul momentului fara sa gandeasca la rece situatia. Ar putea genera tensiuni fara sa vrea daca nu sunt responsabili in alegerea cuvintelor in discutiile cu persoanele foarte apropiate lor.
 
 
poza

Actualitate

Sinteza Zilei. Dezvăluire făcută de Mircea Badea. Ce legătură are cu fosta soție a lui Dan Condrea

Mircea Badea a dezvăluit la ”Sinteza Zilei” că între el și Laura Georgescu există o legătură știută de foarte puțină lume. Cei doi au fost colegi de liceu, a descoperit Mircea...

26 Iun 2016  •  23:33

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati