Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei. Momente dificile pentru Berbeci

Horoscopul zilei. Momente dificile pentru Berbeci

Horoscopul zilei. Momente dificile pentru Berbeci
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Feb 2016   •   08:49
Berbec
La orizont se contureza noi relatii de prietenie. In Semnul Varsatorului se formeaza aspectul de Luna noua, evidentiindu-se dorinta de a te apropia de oameni noi si progresisti. Pe de alta parte este posibil sa afli detalii neplacute despre unii apropiati si astfel sa decizi sa intrerupi orice legatura cu ei. Fii prudent! Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate si paguboase. 
 
Taur
Esti bine vazut astazi de catre ceilalti, mai ales de catre sefi si de persoanele cu functie intalnite pe parcursul zilei. Pentru ca in Semnul Varsatorului se formeaza aspectul de Luna noua, in domeniul profesional se deschide o etapa noua in care fie primesti responsabilitati noi, fie o functie de conducere. Chibzuieste atent si lasa deciziile pentru zilele urmatoare. Exista detalii neplacute ascunse. 
 
Gemeni
Esti atras de activitati intelectuale si de dialoguri pe teme progresiste. Mentalul este activat de aspectul de Luna noua format astazi in Semnul Varsatorului, ce iti deschide posibilitati noi de dezvoltare educationala si culturala. O calatorie indepartata, studiul istoriei marilor civilizatii, alcatuirea unui program de instruire personala sau profesionala sunt teme de succes.
 
Rac
Se intrezaresc castiguri de la si prin altii, timp de cel putin un an de zile de acum incolo, fie dintr-o colaborare noua, fie partenerul de viata sau rudele incep sa te sustina financiar, mult si bine. Segmentul banilor si bunurilor este potentat de aspectul de Luna noua ce se formeaza astazi in Semnul Varsatorului. Evita planurile financiare hazardate si gandeste-te la un plan de economii.
 
Leu
Zi deosebita in plan partenerial, deoarece se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Varsatorului. Atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale vor aparea schimbari. Unele relatii se pot incheia definitiv, altele isi vor modifica termenii si conditiile de desfasurare, dar sunt sanse sa apara si parteneriate noi. Discerne atent situatia parteneriala in care te afli.
 
Citiți continuarea pe jurnalul.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close