Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 7 octombrie. Atenţie la ideile şi veştile primite

Horoscopul zilei - 7 octombrie. Atenţie la ideile şi veştile primite

Horoscopul zilei - 7 octombrie. Atenţie la ideile şi veştile primite
Sursa foto: Foto: canal3.md
07 Oct 2015   •   08:36
Horoscop 7 octombrie. Berbec
Dupa zile in sir, in care ai experimentat tot felul de emotii la extreme si ai avut sentimentul ca pedalezi in gol, acum iti revine inima la loc si reusesti sa privesti totul cu mai multa seninatate. Luna in Leu iti aduce bucuria si optimismul pierdute, iti aminteste ca ai puterea de a crea si, mai ales, iti aminteste ce/sa iubesti. 
 
Horoscop 7 octombrie. Taur
Inca exista multa zbatere si confuzie in sfera muncii, inca nu ti-e foarte clara directia pe care sa o imbratisezi inclusiv in plan amoros si creativ, insa ziua aceasta are o energie care te poate revigora si iti poate schimba perceptia asupra lucrurilor. E o zi excelenta pentru a te retrage in mediul familial sau a acorda atentie in special confortului din camin. Astfel iti revin pofta de viata si increderea in tine.
 
Horoscop 7 octombrie. Gemeni
Atentie la ideile, vestile, mesajele, inspiratia primita astazi. Luna in Leu activeaza zona mentalului si comunicarii, inspirandu-te si aducandu-ti idei originale, nonconformiste. Conversatiile cu prietenii sau cu o persoana noua care intra in viata ta sunt mana cereasca. Evita sa te plangi despre ce nu merge si schimba perspectiva, amintindu-ti de resursele tale creatoare.

Horoscop 7 octombrie. Rac
Luna se afla in Leu, activand zona banilor si a resurselor materiale. Poti avea parte de surprize frumoase in acest segment de viata, prin aparitia unor oportunitati neasteptate de castig si deschiderea unor culoare benefice in cariera. Fii pregatit sa faci alegeri nonconformiste, atipice, bazandu-te pe inspiratie si intuitie. Fara iluzii, exaltari si patimi, ci cu luciditatea care vine din cunoasterea de dincolo de minte si logica.
 
Horoscop 7 octombrie. Leu
Te-ai cam perpelit, probabil, in ultima perioada, ba din cauza unor frici, ba din cauza unor schimbari si surprize care ti-au tot dat peste cap programul. Acum e momentul sa te repliezi, sa-ti amintesti de resursele interioare valoroase, de capacitatea de a crea mereu ceva nou. Luna sta azi in semnul tau solar si te ajuta sa te ridici deasupra plangerilor si judecatilor, plimbandu-te intr-o lume a ideilor, posibilitatilor, dorintelor, creativitatii, increderii. Ce vei crea nou, diferit?
 
Horoscop 7 octombrie. Fecioara
Pe fondul agitatiei si a experientelor coplesitoare din ultima vreme, ziua de astazi contine o energie care, fara sa stii cum, te ajuta sa te echilibrezi emotional. Pot veni informatii imbucuratoare catre tine, poti fi sustinut din umbra sau pur si simplu perspectiva ta asupra prezentului devine mai luminoasa ca urmare a schimbarii unor convingeri si a abordarii.

Citiţi continuarea aici
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close