Antena 3 CNN Horoscop Un fenomen astrologic rar are loc duminică. Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa de Soare din constelația Pești

Un fenomen astrologic rar are loc duminică. Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa de Soare din constelația Pești

Un fenomen astrologic rar are loc duminică. Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa de Soare din constelația Pești
26 Feb 2017   •   09:09

Ne apropiem de cea de-a doua eclipsă din 2017, eclipsa de Soare in Pești, la Luna nouă din 26 februarie- 16:58h. Prima a fost o eclipsa de Luna in Leu, pe 11 februarie 2017.

Perioada dintre eclipse, 11-26 februarie a fost ca o cură de detoxifiere, de eliminare a ceea ce nu ne mai folosește, de transformare a unor tipare repetitive. Și probabil ca multi dintre noi am constientizat focare de toxicitate in viata noastra sau poate ne-am simtit mai obositi, devitalizati ori lipsiti de sens si motivatie. A fost, cum spuneam, o perioada de purificare, iar astfel de perioade nu sunt comode, de regula.

Zilele premergătoare eclipsei de Soare în Pești au pus accentul mai mult pe trecut, pe ceea ce trebuie transformat, pe înțelegerea la alt nivel a unui ciclu de viață care trebuie să se încheie pentru a face loc altei etape, altui nivel. Practic, acum se elibereaza tipare karmice foarte vechi.

Este un moment-pivot, pe care îl vom resimți ca o maximă urgență. Sensibilitatea este foarte crescută. Senzitivitatea lucrează în favoarea noastră. Dar... emoțiile și agresivitatea ne pot deturna și induce în eori regretabile.

Citește continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close