Antena 3 CNN Horoscop Zodii predispuse să înșele de Crăciun și Revelion. Pe cine să stai cu ochii în timpul Sărbătorilor de Iarnă

Zodii predispuse să înșele de Crăciun și Revelion. Pe cine să stai cu ochii în timpul Sărbătorilor de Iarnă

Zodii predispuse să înșele de Crăciun și Revelion. Pe cine să stai cu ochii în timpul Sărbătorilor de Iarnă
Sursa foto: Foto: Pixabay
24 Dec 2015   •   17:21

Astologii avertizeaza faptul ca fiecare nativ al zodiacului are o oarecare predispozitie de a insela. Insa, i n perioada Sarbatorilor de Iarna, de Craciun si de Revelion, cu ocazia petrecerilor numeroase, sansele ca unii dintre nativii zodiacului sa ajunga sa-si insele partenerul cresc exponential.

Asadar, iata care sunt zodiile predispuse sa insele de Craciun si de Revelion si pe cine trebuie sa stai cu ochii
BERBEC
Berbecii nu au predispozitie foarte mare de a insela in preajma Craciunului sau Revelionului, pentru ei Sarbatorile de Iarna fiind cat se poate de importante si respectand foarte mult starea “calda” a familiei. Asa ca gandurile de a fi infideli sunt departe de ei.

TAUR
Nici Taurii nu au foarte mare predispozitie de a insela de Craciun sau Revelion, preferand sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna pentru a-si regasi echilibrul, in compania prietenilor apropiati.

GEMENI
Gemenii pe de alta parte sunt pusi in preajma Sarbatorilor de Iarna foarte des in fata tentatiei. Insa, in ciuda faptului ca le place sa flirteze si ca sunt prezenti la mai toate petrecerile de sezon, sansele sa calce stramb sunt foarte mici.

RAC
Racii pe de alta parte parca abia asteapta Craciunul si Revelionul si petrecerile care vin odata cu Sarbatorile de Iarna pentru a gasi noi “tinte” amoroase. Pentru nativii acestei zodii sunt prevazute evenimente furtunoase din punct de vedere amoros.

LEU
Leii pe de alta parte prefera sa petreaca Sarbatorile de Iarna facand introspectie si gandindu-se in sanul familiei la ce anume ar trebui sa schimbesau sa perfectioneze la ei insisi pentru noul an. Asa ca nu au chef si nici timp sa se gandeasca la infidelitati.

FECIOARA
Fecioarele sunt mai mereu in cumpana amoroasa cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, lucru care-i face pe nativii acestei zodii sa fie foarte deschisi la experimentare amoroasa, chiar daca sunt cuplati.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: zodiac inselat Horoscop Crăciun revelion
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close