Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care presimt cel mai rapid pericolele

Zodiile care presimt cel mai rapid pericolele

Zodiile care presimt cel mai rapid pericolele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Ian 2018   •   13:53

Patru din cele 12 semne zodiacale se pot lăuda cu o intuiție foarte puternică. Vocea lor interioară le vorbește atât de clar, astfel încât se pot baza pe ceea ce simt în orice situație.

Leu
Intuiţia ta te determină să fii ceea ce eşti: o persoană expansivă, dornică de a arăta tot ceea ce simte. Îţi place să dai sfaturi şi să ajuţi, iar unii te consideră o persoană înţeleaptă.

Scorpion
Pui atât de multă pasiune în ceea ce faci, încât intuiţia ta funcţionează la capacitate maximă. De asemenea, ai o putere de a citi gândurile altor oameni şi de a-ţi da seama de intenţiile lor, de aceea eşti mereu precaută şi nimic nu te ia prin surprindere. Însă, când vine vorba de alegeri, îţi asculţi întotdeauna inima şi nu sfaturile apropiaţilor, informează clickpentrufemei.ro.

Săgetător
De multe ori, te întrebi de ce ai făcut anumite alegeri în trecut şi te gândeşti la cum s-ar fi schimbat viaţa ta dacă ai fi ales o altă cale. Pentru a lua o decizie, ai nevoie de timp şi de linişte, moment în care îţi pui toate gândurile pe hârtie şi vezi atât avantajele, cât şi dezavantajele. Uneori, poate nu îţi foloseşti intuiţia la capacitate maximă, însă eşti prudent prin natura ta.

Peşti
Nu numai intuiţia joacă un rol important în viaţa ta, dar şi intelectul. Ai mai multă încredere în inima ta, întrucât ea este singura care nu te va trăda vreodată.

×
Subiecte în articol: zodii
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close