Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care se victimizează mereu. Ferește-te de ele!

Zodiile care se victimizează mereu. Ferește-te de ele!

Zodiile care se victimizează mereu. Ferește-te de ele!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Feb 2018   •   23:14

Sunt unii nativi care au tendința să se victimizeze mereu li se plâng în permanență.

Primii pe listă sunt nativii născuți sub semnul Fecioarei. Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt extrem de calculate, de bine organizate, de competitive cu ele însele, însă au nevoie de afecțiune, excesivă aș putea spune și mai ales de sinceritate. Se pot victimiza chiar și din cauza unei glume. Din cauza comportamentului victimizator, Fecioarele duc totul la extremă.

Nativii Pești sunt extrem de generoși, de sensibili și de sufletiști, însă uneori trag concluzii pripite și trec la acțiuni pe care le fac din necunoștință de cauză. Vor deveni cele mai aprige victime, atunci când știu că nu au dreptate și sunt prinși cu minciunica, pentru că nu știu cum să fugă de repercusiuni.

Racii se victimizează atunci când nu mai dețin controlul, când strategiile lor nu mai funcționează. Sunt persoane extrem de vehemente când le merge bine, iar când le merge rău caută aliați. Racii iubesc cu patos și se victimizează cu același patos, deci nu ar trebui să se mire dacă se vor plânge și pentru că au uitat să ia pâine de la magazin, scrie secretele.com.

×
Subiecte în articol: nativi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close