x close

Fii alături de noi!

Înmormântarea lui Whitney Houston, pichetată de un grup extremist: Dumnezeu te urăşte, Whitney!

de N.B.   •   17 Feb 2012   •   22:01 Comenteaza
Înmormântarea lui Whitney Houston, pichetată de un grup extremist: Dumnezeu te urăşte, Whitney! 414
Foto: joemygod.blogspot.com
După ce au pichetat funerariile unor personalităţi mondiale, ca Michael Jackson şi Steve Jobs, membrii grupării extremiste, Biserica Baptistă Westboro, au anunţat că vor fi prezenţi şi la înmormântarea lui Whitney Houston, scrie Huffington Post.

Cunoscuţi pentru poziţia fermă împotriva homosexualilor, grupul şi-a anunţat prezenţa la înmormântarea privată din Newark, New Jersey, a cântăreţei.

Anunţul a fost precedat de o serie de postări pe reţeaua de socializare Twitter, în care Westboro o acuza pe Whitney de susţinere a homosexualilor. După o serie de mesaje îndreptate împotriva artistei, grupul a postat link către un video pamflet, un cover după celebrul cântec "I Will Always Love You" cu titlul "God Will Always Hate You" (Dumnezeu te va urî pe vecie) şi versuri schimbate.

 


"Dacă te-ai fi supus, nu ai fi fost în flăcările acelea,
Acum ştii că e aşa, Dumnezeu te-a urât în fiecare moment

Şi Dumnezeu te va urî pe vecie
O, Whitney, El te urăşte
Pe tine, drogato,

Păcatele tale, amintiri, asta e tot ce ai lăsat tuturor să vadă
E prea târziu, la 48 de ani, acum nu le poţi spune altora să se vindece

Pentru că Dumnezeu te va urî pe vecie
O, Whitney, El te urăşte"


Whitney Houston va fi înmormântată sâmbătă în oraşul natal, iar familia a anunţat că funeraliile nu vor fi publice. Ceremonia va fi una restrânsă, la care au fost invitaţi 300 de prieteni şi apropiaţi ai cântăreţei.

Funeraliile vor avea loc în biserica în care artista şi-a arătat pentru prima oară talentul vocal, în copilărie: Biserica Baptistă New Hope din Newark. Mama vedetei a cerut inclusiv primăriei din oraş să nu organizeze nimic oficial, în memoria fiicei ei.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie, la vârsta de 48 de ani.
Vedere de la ţară - Preluca Nouă, satul cu 15 cimitire

Vedere de la ţară - Preluca Nouă, satul cu 15 cimitire

În inima Maramureşului, toată lumea vine cu mare, cu foarte mare bucurie. Pentru că în sătucul Preluca Nouă, toate-s noi dar vechi sunt toate: şi porţile, şi casele, şi şura sunt decupate din basm. Şi reţeta de caş, şi migala dăltuitorilor în lemn, dar, mai ales, bunul simţ şi ospeţia localnicilor sunt adânc îndrădăcinate în alt timp.

poza

High Tech

Google a cumpărat domeniul abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com

Google a cumpărat domeniul abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com, după restructurarea majoră adoptată recent de compania americană, care a devenit o filială a unei societăţi de tip holding, denumită Alphabet,...

08 Oct 2015  •  18:11

poza

Show

Dietă de vedetă! Andra, fără 10 kilograme în timp record

A devenit mamă pentru a doua oară, dar a reuşit să slăbească în timp record. Iar Andra recunoaşte că nu şi-a făcut griji pentru siluetă.

09 Oct 2015  •  09:01

sati