x close

Fii alături de noi!

Înmormântarea lui Whitney Houston, pichetată de un grup extremist: Dumnezeu te urăşte, Whitney!

de N.B.   •   17 Feb 2012   •   22:01
Înmormântarea lui Whitney Houston, pichetată de un grup extremist: Dumnezeu te urăşte, Whitney! 414
Foto: joemygod.blogspot.com
După ce au pichetat funerariile unor personalităţi mondiale, ca Michael Jackson şi Steve Jobs, membrii grupării extremiste, Biserica Baptistă Westboro, au anunţat că vor fi prezenţi şi la înmormântarea lui Whitney Houston, scrie Huffington Post.

Cunoscuţi pentru poziţia fermă împotriva homosexualilor, grupul şi-a anunţat prezenţa la înmormântarea privată din Newark, New Jersey, a cântăreţei.

Anunţul a fost precedat de o serie de postări pe reţeaua de socializare Twitter, în care Westboro o acuza pe Whitney de susţinere a homosexualilor. După o serie de mesaje îndreptate împotriva artistei, grupul a postat link către un video pamflet, un cover după celebrul cântec "I Will Always Love You" cu titlul "God Will Always Hate You" (Dumnezeu te va urî pe vecie) şi versuri schimbate.

 


"Dacă te-ai fi supus, nu ai fi fost în flăcările acelea,
Acum ştii că e aşa, Dumnezeu te-a urât în fiecare moment

Şi Dumnezeu te va urî pe vecie
O, Whitney, El te urăşte
Pe tine, drogato,

Păcatele tale, amintiri, asta e tot ce ai lăsat tuturor să vadă
E prea târziu, la 48 de ani, acum nu le poţi spune altora să se vindece

Pentru că Dumnezeu te va urî pe vecie
O, Whitney, El te urăşte"


Whitney Houston va fi înmormântată sâmbătă în oraşul natal, iar familia a anunţat că funeraliile nu vor fi publice. Ceremonia va fi una restrânsă, la care au fost invitaţi 300 de prieteni şi apropiaţi ai cântăreţei.

Funeraliile vor avea loc în biserica în care artista şi-a arătat pentru prima oară talentul vocal, în copilărie: Biserica Baptistă New Hope din Newark. Mama vedetei a cerut inclusiv primăriei din oraş să nu organizeze nimic oficial, în memoria fiicei ei.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie, la vârsta de 48 de ani.
poza

Actualitate

Limba engleză ar putea dispărea din instituțiile Uniunii Europene. ”Nu mai are legitimitate!”

Un primar francez le-a cerut liderilor de la Bruxelles să renunțe la folosirea limbii engleze în instituțiile sale, după ce Marea Britanie a votat ieșirea din Uniunea Europeană, scrie Daily Mail. Engleză...

27 Iun 2016  •  21:13

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

50 Cent a fost arestat în Caraibe

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei '...

27 Iun 2016  •  17:26

sati