Antena 3 CNN Actualitate Media Află ce program special ţi-a pregătit Antena 3 de sărbători

Află ce program special ţi-a pregătit Antena 3 de sărbători

Află ce program special ţi-a pregătit Antena 3 de sărbători
21 Dec 2012   •   17:04

Vineri, 21 decembrie, Victor Ciutacu descifrează misterul sfârşitului lumii împreună cu Oreste Teodorescu, într-o ediţie specială Vorbe Grele, de la ora 22.00. 

Duminică, 23 decembrie, de la ora 17.00, unul dintre cei mai cunoscuţi romancieri şi dramaturgi contemporani, Dinu Săraru, ne spune la Secvenţial cu Adrian Ursu de cine atârnă viitorul României. Iar de la ora 19.00, Radu Tudor te aşteaptă cu o ediţie specială a emisiunii Punctul de Întâlnire, unde împreună cu profesorii Alexandru Atanasiu şi Cristian Pârvulescu vor discuta despre Traian Băsescu şi Victor Ponta, convieţuire cu patalama.

Emisiunea de reportaje În Premieră cu Carmen Avram vă prezintă un material plin de acţiune şi eroism, începând cu ora 21.00. În Oceanul Indian, 124 de nave au fost luate captive de piraţi şi 55 de români ţinuţi prizonieri. România a scris istorie participând la prima ei misiune de combatere a pirateriei, iar Antena 3 a fost singura televiziune de ştiri care a urcat cu militarii români la bordul fregatei „Regele Ferdinand” pentru a afla toate detaliile misiunii.

În seara de ajun, pe 24 decembrie, de la ora 21.00, Antena 3 va difuza un concert extraordinar al maestrului Tudor Gheorghe, intitulat „Iarna Simfonic”. Spectacolul conţine un repertoriu de colinde simfonice, dar şi o serie de poeme de iarnă.

De Crăciun, ora 10.00, Sabina Iosub vă invită la o ediţie specială Previziunile Zilei, cu Mircea Baniciu şi Ducu Bertzi, pregătiţi să colinde casele românilor. De la ora 18.45, Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii Subiectiv, o are invitată pe astrologul Mariana Cojocaru, care va realiza astrogramele oamenilor politici importanţi ai momentului şi va face previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Ziua se încheie pe acordurile colindelor cântate de Ştefan Hruşcă, într-un spectacol excepţional – „La mijlocu’ cerului”, de la ora 23.00.

În cea de-a doua zi de Crăciun, Sabina Iosub te învită din nou la o ediţie specială, unde îi va avea invitaţi pe cântăreţul de muzică folk Mircea Bodolan, etnologul Doina Isfanoni, dar şi pe Liana Stanciu şi Mihai Georgescu (Bere Gratis), care vor vorbi despre români şi Crăciun, familie şi ţara lor.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close