Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea și Mircea Badea, realizatori – jucători

Mihai Gâdea și Mircea Badea, realizatori – jucători

Mihai Gâdea și Mircea Badea, realizatori – jucători
10 Aug 2012   •   17:02

După ce în vocabularul curent a intrat expresia “președinte – jucător”, o nouă sintagmă a prins contur, odată cu startul campaniei “Intact Football Cup”, campionatul intern la care s-au înscris mai bine de 200 de bărbați din Grupul care include “Antenele”.

Deși inițial nu făcea parte din echipa de fotbal a Antenei 3, Mircea Badea l-a înlocuit, pe teren, pe unul dintre colegii de la Departamentul Promo, care plecase în concediu. Realizatorul emisiunii “În gura presei” a venit pregătit încă de la început, echipat corespunzător, preluand postul de mijlocaș ofensiv. După ce au avut parte de o încălzire ca la carte, ei au jucat cu echipa GSP-ului, fiind încurajaţi de pe margine de directorul Antenei 3, Mihai Gâdea. Cele două echipe şi-au continuat jocul în terenul alăturat, chiar și după ce competiția „oficială” a luat sfârșit, moment în care Mihai Gâdea, un redutabil jucător de baschet, a intrat totuși în teren și chiar a marcat de câteva ori.

Campionantul își va disputa finala peste două săptămâni, după aproape o lună de joc care a adus pe teren vedete din grup, oameni din spatele camerelor, dar și suporteri înfocați.



×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close