Antena 3 CNN Show Showbiz Monica a depus o plângere împotriva lui Irinel pentru abuz de încredere şi tâlhărie - VIDEO

Monica a depus o plângere împotriva lui Irinel pentru abuz de încredere şi tâlhărie - VIDEO

Monica a depus o plângere împotriva lui Irinel pentru abuz de încredere şi tâlhărie - VIDEO
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Mar 2011   •   19:58

 Ziua şi plângerea penală în familia Columbeanu. Mai întâi a fost Monica, apoi Irinel, sâmbătă...din nou Monica. Tânăra a depus o reclamaţie la Poliţia din Ciolpani, împotriva fostului soţ, pentru abuz de încredere şi tâlhărie. Ea îl acuză pe Irinel că nu îi dă bunurile proprii, inclusiv maşina de sute de mii de euro, pe care afaceristul i-a confiscat-o.

 
Moni îşi vrea înapoi maşina cu orice preţ. Şi sâmbătă s-a dus la Izvorani ca să o recupereze. Este a doua ei încercare. Tânăra a fost la reşedinţa din Snagov ca să o vadă pe Irina, susţine avocata. Însă, cum a ajuns s-a urcat direct în maşină. Nu s-a bucurat prea mult de ea, că angajaţii lui Irinel au şi dat-o jos. Ea susţine, chiar, că a fost bruscată.
 
Ca să nu plece cu mâna goală, Moni a încercat să-şi ia câteva bunuri şi din casă. Însă, cum a intrat, tot la fel a şi ieşit.
 
Nu a spus nimic, nici când a venit, nici când a plecat. Singurul dialog pe care l-a avut a fost cu portarul. Îi adusese Irinei un cadou, dar nu a reuşit să i-l dea.
 
După ce a dat câteva telefoane, vizibil nervoasă, Monica se hotărăşte să plece de la reşedinţa din Snagov. Nu resemnată, ci hotărâtă să depună o plângere penală la Poliţia din Ciolpani împotriva soţului ei, pentru abuz de încredere. 
 
Săptămâna viitoare, asistenţii sociali de la Protecţia Copilului Ilfov trebuie să se întâlnească cu Irina, în prezenţa Monicăi. Rămâne de văzut, dacă Irinel o va primi la reşedinţa din Izvorani sau dacă se vor întâlni pe teren neutru.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close