Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu ameninţă că se sinucide dacă pierde custodia Irinei

Monica Columbeanu ameninţă că se sinucide dacă pierde custodia Irinei

Monica Columbeanu ameninţă că se sinucide dacă pierde custodia Irinei
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Mar 2011   •   20:30
De o parte Irinel, de cealaltă Monica, iar la mijloc, Irina. Acestea sunt coordonatele războiului total dintre, încă oficial, soţii Columbeanu. Nimic nu este prea mult pentru cei doi adulţi: Monica ameninţă că se va sinucide dacă pierde custodia, iar omul de afaceri a angajat o bonă-psiholog.

Îîn casa de la Izvorani au descins marţi, din nou, cei de la Protecţia Copilului care trebuie să stabilească dacă Monica va fi decăzută din drepturile părinteşti. De ceva vreme, fiica soţilor Columbeanu stă mai mult în preajma psihologilor decât a părinţilor. În plus, Irinel Columbeanu a decis ca până la finalul anchetei, copilul să nu mai meargă la grădiniţă ci să rămână cu noua bonă-psiholog, acesta susţinând că Irina este mai protejată astfel.

Irinel şi Monica vor sta săptămâna viitoare faţă în faţă la primul termen al divorţului. Irinel nu ştie cum va reacţiona Monica în instanţă, dar e ferm convins că a aceasta a primit o lecţie deja, una pe care le-o transmite şi altor tinere care cunosc luxul şi celebritatea peste noapte.
 

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu Irina copilul
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close