Antena 3 CNN Show Showbiz Topul celor mai bine plătite vedete

Topul celor mai bine plătite vedete

 Topul celor mai bine plătite vedete
Sursa foto: Foto: poponthepop.com
14 Mar 2011   •   22:51
La Hollywood, banii se învârt cu lopata, iar 2010 a fost un an bun, extrem de bun am putea spune. Într-un top al vedetelor, Oprah stă confortabil pe primul loc. 2010 i-a adus realizatoarei tv un venit de 315 milioane de dolari. Îi urmează Michael Jackson, care i-a surclasat pe rockerii de la AC/DC, pe Johnny Depp, dar şi pe Lady Gaga.

Michael Jackson a rămas rege chiar şi la aproape doi ani de la moartea sa. Numele artistului a generat anul trecut câştiguri în valoare de 275 de milioane de dolari. Adică mai mult cu 20 de milioane de dolari decât au câştigat împreună vedetele care ocupă poziţiile 4, 5 şi 6 în acelaşi top. Adică Johny Depp, Beyonce şi Jay-Z, ale căror venituri pe 2010, însumează 250 de milioane de dolari.

Singura vedetă care a reuşit să adune mai mulţi bani decât regele muzicii pop a fost Oprah, care a tras linie la finalul anului trecut şi s-a trezit mai bogată cu 315 milioane de dolari. Pe locul trei se află formaţi AC/DC, care în 2010 şi-a încheiat turneul "Black Ice Tour". Iar din vânzarea de albume, bilete la concerte, tricouri dar şi onorarii pentru show-urile lor, rockerii au strâns 114 milioane de dolari.

În 2010, Lady Gaga a câştigat doar 62 de milioane de dolari, în timp ce Donald Trump a strâns 50 de milioane de dolari, cu 12 milioane mai puţin decât excentrica artistă.
 


 

×
Subiecte în articol: Hollywood vedete salariu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close