Antena 3 CNN Timp liber Muzică Justin Bieber vrea să îmbrăţişeze orfani din România

Justin Bieber vrea să îmbrăţişeze orfani din România

Justin Bieber vrea să îmbrăţişeze orfani din România
Sursa foto: Foto: metro.co.uk
28 Dec 2010   •   16:34

Justin Bieber are o dorinţă cel puţin surprinzătoare pentru anul care vine. Cântăreţul canadian în vârstă de 17 ani şi-a propus ca în 2011 să cunoască şi să îmbrăţişeze cel puţin un orfan din România.

Declaraţia a fost făcută într-un interviu acordat televiziunii americane CNN, unde adolescentul a spus că vrea să vină în ţara noastră pentru a-i ajuta pe copiii abandonaţi de părinţi.

"În România sunt mulţi orfani care nu au simţit mângâiere sau dragoste, iar asta e foarte trist pentru mine. Vreau să merg acolo şi să îi îmbrăţişez", a declarat Bieber pentru postul american.

Justin Bieber a mărturisit, totodată, că, atunci când vede la televizor imagini cu copii din lumea întreagă care se confruntă cu diverse probleme, se gândeşte de fiecare dată la idolul său, Michael Jackson, şi simte nevoia de a-i ajuta pe acei copii.

"El (Michael Jackson, n.r.) şi-a dorit întotdeauna să îi ajute pe ceilalţi şi şi-a dorit întotdeauna să-i facă pe oameni să zâmbească, să fie fericiţi, graţie muzicii şi cântecelor sale. Este exact lucrul pe care doresc să îl fac şi eu", a adăugat Bieber.

Justin Bieber locuieşte în prezent în SUA. Tânărul cântăreţ a fost una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale anului 2010 în general. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.

 



×
Subiecte în articol: Justin Bieber orfani România
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close