Antena 3 CNN Timp liber Muzică O româncă a câştigat locul 2 la festivalul muzical de copii de la San Remo

O româncă a câştigat locul 2 la festivalul muzical de copii de la San Remo

O româncă a câştigat locul 2 la festivalul muzical de copii de la San Remo
Sursa foto: Foto: topromanesc.ro
11 Apr 2011   •   14:14

Adina Răducan, fata a cărei voce a reuşit să impresioneze nume mari din muzica românească, s-a întors aseară de la San Remo. Ea a obţinut locul 2 la cel mai mare festival pentru copii din Europa. A fost ajutată să ajungă acolo de Fundaţia Mereu Aproape şi de câţiva interpreţi de la noi.

Cu vocea ei, Adina a reuşit să cucerească juriul de la San Remo Junior şi a ridicat sala în picioare. După ce a câşitgat zeci de premii în ţară, Adina a primit acum şi recunoaşterea internaţională.

"A fost un concurs foarte strâns, într-adevăr am avut puţine emoţii pentru că concurenţa a fost mare, au fost copii f buni dar totuşi România a reuşit să arate că are copii buni şi iată ne-am întors învingători", a declarat Adina

La fel de fericiţi sunt şi părinţii Adinei. Mama ei a fost în public şi abia şi-a putut stăpâni lacrimile când şi-a văzut fiica pe scenă.

Adina vrea acum ca vocea ei să fie auzită în întreaga lume. Ea promite că va încerca să participe la cât mai multe concursuri.

"Cred că face parte din categoria aceea de copii extraordinar de talentaţi dar în acelaşi timp serioşi şi muncitori. Talentul dublat de muncă duce la succes şi reuşită", a declarat Lucica Dumitrescu, profesoara Adinei.

Adina este susţinută în continuare de Fundaţia Mereu Aproape dar şi de foarte mulţi artişti care au încredere în talentul ei.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close