Antena 3 CNN Life A mâncat, timp de 28 de zile, unt, brânză grasă şi carne de porc! Uite cât a slăbit

A mâncat, timp de 28 de zile, unt, brânză grasă şi carne de porc! Uite cât a slăbit

A mâncat, timp de 28 de zile, unt, brânză grasă şi carne de porc! Uite cât a slăbit
29 Iul 2015   •   11:08

Natalie Brown are 34 de ani şi, după ce l-a născut pe băiatul ei, a decis să ţină planul Cetoză naturală timp de 28 de zile. Masă ei a constat în unt, smântână grasă, brânză grasă, informează Daily Mail. Pentru a îţi bagă trupul în cetoză ai nevoie să consumi grăsimi. Dietă această nu te scapă de kilogramele în plus, ci de centimetri nedoriţi.

La două luni de la naştere, Natalie s-a reîntors la muncă şi, din cauza treburilor casnice, această şi-a scăpat alimentaţia de sub control, făcând adesea abuz de zahăr. A optat pentur planul de 28 de zile în care a consumat mese cântărite şi gustări. Mâncarea trebuie să fie neapărat naturală, fără îndulcitori artificiali sau naturali, ci bogată în proteine şi fibre. Poţi bea cafea sau ceai fără cofeină, apă din belşug şi un pahar cu lapte integral pe zi.

Din cauza faptului că alapta, Natalie Brown nu a beneficiat de o cetoză completă şi a avut voie să consume carbohidraţi că orez brun sau quinoa. LA micul dejun mânca 100 grame de fructe de pădure, 2 linguri cu vârf de iaurt grecesc şi cereale. La prânz servea o supă de mazăre, panceta sau brânză albastră cu broccoli, biscuite de cereale cu unt şi 6 măsline. La cină avea carne în sos, că pasăre în vin, cârnaţi şi porc cu legume permise gătite în unt cu usturoi sau smântână grasă. Continuarea aici.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close