Antena 3 CNN Life A renunțat la ASTA și a slăbit 112 kilograme: ”Dacă nu aș fi făcut ceva, muream”

A renunțat la ASTA și a slăbit 112 kilograme: ”Dacă nu aș fi făcut ceva, muream”

 A renunțat la ASTA și a slăbit 112 kilograme: ”Dacă nu aș fi făcut ceva, muream”
05 Ian 2016   •   11:15

O femeie din Australia, mamă a trei copii, a reușit să dea jos 112 kilograme după ce doctorii i-au spus că riscă un infarct, un atac cerebral sau chiar decesul. Totul a început în 2012, atunci când, după moartea mamei ei, Grace Payne, în vârstă de 53 de ani, avea probleme cu respirația și abia mai putea sta în picioare. La 186 de kilograme, femeii i s-a spus că va trebui să facă schimbări drastice în modul de viață, dacă mai vrea să trăiască. Asta după ce, în 2013, a ajuns de urgență la spital.



În spital medicii au supus-o unei diete sărace în grăsimi, pe care femeia a continuat să o țină și după externare, datorită rezultatelor imediate. A renunțat la McDonald's și KFC și a început să gătească acasă, s-a înscris la un club sportiv și a văzut cum kilogramele începeau să dispară. În curând nu a mai avut nevoie nici de cadru de mers și s-a înscris la cursuri de gimnastică acvatică, sport pe care încă îl practică.

După ce a pierdut 93,6 kilograme prin dietă și sport, s-a supus unei intervenții chirurgicale, cu ajutorul căreia a mai dat jos 18 kilograme, ajungând la 74,4, greutate păstrată și în prezent. Numai că pierderea masivă de gabarit a lăsat în urmă piele în exces, iar acum femeia are nevoie de o nouă operație, care să rezolve această problemă. Pentru asta, o prietenă a ajutat-o să strângă bani din donații, pe internet.

×
Subiecte în articol: slabit kilograme dieta kfc McDonalds
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close