Antena 3 CNN Life Au apelat la toate variantele pentru a-și revedea câinele furat. Când, în sfârșit, credeau că l-au găsit, stăpânii au făcut o descoperire șocantă

Au apelat la toate variantele pentru a-și revedea câinele furat. Când, în sfârșit, credeau că l-au găsit, stăpânii au făcut o descoperire șocantă

Au apelat la toate variantele pentru a-și revedea câinele furat. Când, în sfârșit, credeau că l-au găsit, stăpânii au făcut o descoperire șocantă
Sursa foto: foto- Pexels
06 Mar 2018   •   13:03

O familie din Minnesota a trăit momente de coșmar în momentul care a aflat că Lou, cățelul familiei, a fost împușcat mortal. Patrupedul fusese răpit, iar hoții îi șantajau pe stăpâni, încercând să primească bani. 

Labradorul Lou dispăruse din luna decembrie, iar stăpânii lui au pus afișe prin tot orașul în speranța că îl vor găsi. 

După aproximativ o lună, aceștia au primit un telefon de la un bărbat care spunea că a găsit câinele. În loc să ajute familia să-și revadă cel mai bun prieten, acesta a început să-i amenințe cu moartea patrupedului în cazul în care nu îi dă anumite sume de bani. 

Familia a spus că bărbatul care a furat câinele s-a răzgândit de foarte multe ori în privința sumei de bani pe care și-o dorea. După mai multe negocieri, au ajuns la o înțelegere în privința banilor, dar câinele nu a mai ajuns niciodată la familia lui, conform news.yahoo.com. 

După alte câteva luni, stăpânii patrupedului au primit un alt apel de la un pescar care le-a spus că l-a găsit pe Lou mort. 

Sărmanul patruped a fost găsit împușcat de două ori. "Ne gândeam că nu are cum să fie mai rău. Dar a fost", au spus stăpânii. 
 

×
Subiecte în articol: furat gasit cosmar
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close