Antena 3 CNN Life Ce înseamnă dacă te trezeşti subit noaptea la aceeaşi oră. Probleme de sănătate pentru cei care deschid ochii la 3.10

Ce înseamnă dacă te trezeşti subit noaptea la aceeaşi oră. Probleme de sănătate pentru cei care deschid ochii la 3.10

Ce înseamnă dacă te trezeşti subit noaptea la aceeaşi oră. Probleme de sănătate pentru cei care deschid ochii la 3.10
Sursa foto: foto: pixabay.com
01 Sep 2016   •   00:41

Daca in fiecare noapte te trezesti brusc la aceesi ora, trebui sa stii care este cauza!

Metodele tradionale ale medicinei chineze acorda atentie metodelor de plasare a energiei in diferite zone ale corpului. In cazul in care va treziti la aceeasi ora, trebuie sa stiti ca energia este blocata sau directionata gresit, scrie destiut.com.

Multe blocaje trebuie privite fizic sau emotional si ar trebui sa examinati si ce ati mancat in acea seara.

9 PM – 11 PM

In acest interval orar incercam, de regula, sa adormim. in aceasta perioada sistemul endocrin se echilibreaza dupa o zi cu suisuri si coborasuri. Daca nu poti adormi in aceasta perioada, e posibil sa ai probleme de detasare. Esti inca prinsa, mental vorbind, in activitatile din ziua ce s-a incheiat, dar, totodata, te pregatesti si pentru provocarile zilei ce vine.

Pentru a preveni, dar si pentru a rezolva aceasta problema, incearca sa nu mai mananci seara tarziu, dar si sa te relaxezi si sa lasi grijile la usa atunci cand intri in casa.

11 PM – 1 AM

Te trezesti adesea din somn in intervalul orar 11-1 noaptea? Resentimentele sunt cele care nu iti dau pace. Acest interval orar este cel in care energiile yin sunt transformate in energii yang. in aceasta perioada organismul tau trebuie sa colecteze energie pentru urmatoarea zi.

La nivel spiritual ai face bine sa inveti sa te iubesti si sa inveti, de asemenea, sa iti pastrezi calmul in orice situatie. Pe de alta parte, din punct de vedere fizic, ai face bine sa renunti la grasimile nesanatoase din dieta ta.

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: insomnie somn
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close