Antena 3 CNN Life Atenţie! Cei din această zodie sunt consideraţi periculoşi de FBI

Atenţie! Cei din această zodie sunt consideraţi periculoşi de FBI

Atenţie! Cei din această zodie sunt consideraţi periculoşi de FBI
16 Mar 2017   •   12:07

S-au scris multe despre caracteristicile tipice ale semnelor zodiacale. De exemplu, Berbecii sunt posesivi și Fecioarele nu iartă niciodată. Pentru a demonstra tendințele psihopatice penale, FBI-ul a analizat datele de naștere ale criminalilor în serie. Și crezi sau nu, concluziile lor arată ce zodii sunt mai înclinate să comită unele infracțiuni.

12. Gemeni

În timp ce majoritatea oamenilor îi vorbesc de rău pe cei care s-au născut sub semnul Gemeni, se pare că aceștia nu sunt periculoși. Ei pot vorbi multe și nevrute când sunt nervoși, dar nu acționează.
11. Vărsător

Aceștia sunt foarte grijulii și au ego-uri puternice pe care le poți distruge cu greu. Nu e clar de ce ei sunt printre cele mai nevinovate zodii, potrivit raportului întocmit de FBI. Poate pentru că sunt suficient de inteligenți să nu fie arestați.
10. Leu

Nativii Leu fac tot posibilul să evite orice problemă. Statisticile indică faptul că, atunci când un Leu comite o crimă, de exemplu, reușește să atragă atenția.

9. Balanță

Balanțele sunt considerate a fi drăguțe și răbdătoare. Cu toate acestea, au existat multe cazuri de omor în care autori au fost Balanțele. Nativii Balanță devin de obicei violenți dacă se încearcă să se profite de intențiile lor generoase.

Continuarea, pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: FBI zodii
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close