x close

Fii alături de noi!

Care sunt cele mai bune băuturi pe timpul iernii

de 09 Ian 2016   •   01:00
Ceaiuri fierbinţi, ciocolată caldă şi vin fiert, cu multă scorţişoară - acestea erau băuturile iernii. Ar fi bine să nu fie doar acestea, spun nutriţioniştii.
 
Şi tot ei ne anunţă că smoothie-urile nu trebuie să fie băute doar vara, când avem o adevărată explozie de fructe. Sunt excelente şi iarna, cu condiţia să ştim ce ingrediente să combinăm. Iar dacă vă obişnuiţi să beţi zilnic un pahar de smoothie, veţi reuşi să ţineţi departe răceala şi gripa.
 
Sursa: Observator
 
poza

Actualitate

Caz şocant în judeţul Iaşi! Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru

Caz înfiorător în satul Heci, din judeţul Iaşi. Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru. O femeie dispărută de şase zile de acasă a fost găsită, în cele din urmă, fără viaţă, în interiorul construcţiei.

01 Iul 2016  •  00:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati