Antena 3 CNN Life Cuvintele emoționante ale actorului Jim Carrey pentru umanitate „Nu suntem imaginile pe care le afișăm”

Cuvintele emoționante ale actorului Jim Carrey pentru umanitate „Nu suntem imaginile pe care le afișăm”

Cuvintele emoționante ale actorului Jim Carrey pentru umanitate „Nu suntem imaginile pe care le afișăm”
Sursa foto: Foto: Facebook / Jim Carrey Is Here
05 Apr 2018   •   23:24

Actorul Jim Carrey a susținut un discurs inspirațional în fața absolvenților de la Universitatea de Management din Maharishi. 

Artistul este de părere că nu trebuie să ne pierdem credința și încurajează oamenii să nu se lasă pradă peranței, un sentiment al deșertăciunii.

„Sufletul meu nu este prins în mărginirea corpului meu. Corpul meu este prins în nemărginirea sufletului meu. Spun deseori cât de mult îmi doresc ca oamenii să fie conștienți că nu pot fi împliniți prin visurile, averea sau faima lor. Efectul pe care îl ai asupra celorlați este cea mai valoroasă monedă pe care o pot avea și o spun din experiență.

Atunci când devenim conștienți de această liniște, ne amintim cine suntem cu adevărat. Nu suntem avatarurile pe care le creăm. Nu suntem imaginile pe care le afișăm pe piața cinematografiei. Suntem lumina strălucitoare, restul e fum și deșert. Ochii noștri nu trebuie doar să vadă, ci să și proiecteze. Trebuie să ruleze adevărata imagine a ceea ce vedem în fața noastră, să reflecteze un scenariu.

Frica este fără îndoială un actor al vieții voastre. Dar depinde de voi să stabilți cât de imprtant este rolul pe care îl va avea”, este mesajul transmis de Jim Carrey, potrivit washingtonpost.com.

×
Subiecte în articol: mesaj
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close