Antena 3 CNN Life Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de weekend, trainer de bune maniere

Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de weekend, trainer de bune maniere

Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de weekend, trainer de bune maniere
16 Sep 2014   •   20:02

În fiecare sâmbătă şi duminică, Daniel Osmanovici, alături de colega lui de prezentare, Geanina Ilieş, aduce telespectatorilor Antenei 1, în cadrul Observatorului de la ora 6.00, 13.00 şi 16.00, cele mai proaspete ştiri. 

 
Atunci când nu se află la pupitrul ştirilor, sau în redacţie, Daniel este tată cu normă întreagă pentru fetiţa lui, Tea, în vârstă de aproape trei ani. De altfel, de câţiva ani, prezentatorul Observatorului de weekend scrie pe bloggul personal: www.tataincepator.ro despre experienţele sale în ceea ce priveşte creşterea şi educaţia celor mici.
 
Pentru a veni în întâmpinarea altor părinţi, dar şi pentru cei care doresc să evolueze, să persevereze şi să se dezvolte într-un mod plăcut, mâine Daniel va participa şi va susţine un training cu tema: “Învăţam să fim mai manieraţi la masă”. “E frumos la restaurant, mai ales dacă cei din jur nu sunt bădărani şi au cei şapte  ani de-acasă. Cei mai mulţi dintre noi cu bunici educaţi după ştiu ce să facă sau să NU facă la masă, în oraş, la teatru aşa încât să nu îi deranjeaze pe cei din jur. Ce nu ştiu mulţi, şi mă număr printre aceia, este că regulile de bună purtare se schimbă şi de cele mai multe ori singura modalitate să fii în pas cu timpul este să citeşte cărţi scrise pe această temă sau …să îi laşi pe alţii să citească şi apoi să îţi prezinte un rezumat. În ceea ce mă priveşte, prefer practica oricând în detrimentul teoriei aşa că …netul e cea mai bună sursă de informaţii despre cursuri şi oameni care ţin astfel de cursuri. Aşadar, mâine voi  îmbina utilul cu plăcutul la trainingul pe care o să-l susţin alături de cei  de la Centrul de dezvoltare personală "ABeZe”. Vom învăţa împreună chestiuni din acelea grele: cum ataci o măslină, cum biruieşti un peşte sau cum te între dinţi”, declară cu umor prezentatorul.  
 
Evenimentul este dedicat celor care doresc să cunoască tipurile de tacâmuri, cum să le folosească sau să le aranjeze corect, cum să mănânce diferite feluri, sau cum să combine corect tipurile de băutură. Părintii vor învaţa metode practice care să ­îi determine pe cei mici să  adopte un comportament decent la masă: “După acest training sunt convins că participanţii se vor simţi mult mai relaxaţi la mese festive sau la restaurant. De altfel, este cunoscut faptul că cele mai bune afaceri se fac în timpul unei mese, iar acest training are menirea de a-i ajuta pe oameni să se concentreze pe discutii şi nu cu care furculiţă  sau cuţit să începă primul fel de mâncare”, încheie Daniel Osmanovici.

×
Subiecte în articol: Daniel Osmanovici
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close