Antena 3 CNN Life După divorț, a devenit socrul fostei sale soții. Povestea fabuloasă a unui bucureștean ghinionist

După divorț, a devenit socrul fostei sale soții. Povestea fabuloasă a unui bucureștean ghinionist

După divorț, a devenit socrul fostei sale soții. Povestea fabuloasă a unui bucureștean ghinionist
Sursa foto: foto: pixabay.com
02 Dec 2016   •   23:24

Un bucureștean a povestit pentru ''Libertatea'' ceva ce doar în telenovele mai vezi: a devenit socrul fostei sale soții.

''Din momentul în care soția mea m-a anunțat că s-a îndrăgostit de alt bărbat și a divorțat de mine, totul s-a schimbat. N-aș fi crezut că aveam să-mi refac viața atât de repede, și în niciun caz cu o femeie atât de tânără… Mai tânără cu doi ani decât fiul meu! Că nu făcusem cea mai bună alegere avea să mi se confirme curând, din păcate.

Relația dintre mine și fiul meu a fost multă vreme pe muchie de cuțit, era o vreme în care nu suportam nici măcar să-i pomenesc numele, darămite să-l văd, atât de dezamăgit am fost de el.

Să vă spun însă cum s-au petrecut lucrurile. Abia ce împlinisem 47 de ani, când Natalia, soția mea, prima mea iubire, singura femeie pe care o cunoscusem în sensul biblic, m-a anunțat din senin că vrea să divorțăm, pentru că ea pleacă în Spania să muncească și să înceapă o viață nouă.

— Iubesc alt bărbat, iar tu și Aurel o să vă descurcați și singuri. El își câștigă deja traiul, tu ești un om gospodar. Ne-am iubit, a fost frumos, dar oamenii se schimbă cu timpul, așa mi s-a întâmplat și mie, iar acum îmi doresc altceva de la viață. ți-am fost soție credincioasă, i-am fost mamă bună lui Aurel… Vreau să mă mai bucur și eu de viață până să-mi brăzdeze ridurile fața și să devin posacă. Am cunoscut întâmplător un om bun, ne-am îndrăgostit, deși nu credeam că mi se mai poate întâmpla așa ceva, așa că plec, s-o iau de la început. Sper să mă ierți și să nu-ți încarci sufletul cu o suferință inutilă. Ce-a fost între noi a fost, acum s-a terminat. știu bine că o să-ți găsești și tu femeia potrivită, care să te iubească și să fie lângă tine până la capăt.

Ce era să mai spun? Era limpede că nu mai puteam schimba nimic. De divorț s-au ocupat avocații pe care îi tocmise. Aurel a ridicat din umeri, când i-a spus.''

Continuarea, pe Libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close