Antena 3 CNN Life Ea a murit la doar o lună de la nuntă. Imediat după înmormântare soțul ei a scris acest mesaj

Ea a murit la doar o lună de la nuntă. Imediat după înmormântare soțul ei a scris acest mesaj

Ea a murit la doar o lună de la nuntă. Imediat după înmormântare soțul ei a scris acest mesaj
Sursa foto: sursa: Facebook
26 Aug 2016   •   10:11

Meghan și Adam au fost o pereche ideală. Toate prietenele lui Meghan o invidiau cu sinceritate, pentru că ea și iubitul ei erau două suflete pereche. Din păcate, fericirea fetei nu a fost îndelungată. Când avea doar 28 de ani, a fost diagnosticată cu cancer mamar.

Însă Meghan nu s-a lăsat înfrântă și se străduia să-și trăiască viața din plin. După un an de la aflarea diagnosticului, ea a început să întrețină un blog, în care descria detaliat lupta sa cu cancerul. Meghan era foarte optimistă și scria mesaje pline de speranță chiar și după chimioterapie și mastectomie, scrie punct.tv.

Una dintre scrisorile de pe pagina lui Meghan era mai deosebită. Aceasta conținea o listă cu 30 de lucruri, pe care ea ar fi dorit să le facă în timpul vieții sale. În mod special, ea visa să se învețe să cânte la un instrument muzical, planifica să-i ajute pe copiii defavorizați, dorea să călătorească prin lume și să trăiască în cel puțin 5 țări.

Primul punct din listă era ”Să mă mărit cu Adam”. Căci doar cu o seară înainte iubitul ei a cerut-o în căsătorie! Chiar dacă știa de afecțiunea lui Meghan, Adam nu a părăsit-o în acele momente dificile. El i-a oferit toată susținerea sa și a împărtășit alături de ea toată fericirea și tristețea.

Meghan n-a reușit să îndeplinească celelalte dorințe din lista sa. La doar o lună de la nuntă, ea s-a stins.
Imediat după înmormântare, Adam a deschis blogul lui Meghan și i-a informat prietenii despre cele întâmplate și a jurat că va îndeplini toată lista cu dorințele iubitei sale.

''Meghan va rămâne pentru totdeauna în inima mea. Ea mă însoțește în mod nevăzut peste tot. De aceea prin intermediul meu ea va duce la bun sfârșit tot ceea ce și-a dorit'', a scris Adam.

Iar mesajul și povestea sa au devenit virale. Multe publicații au scris articole despre viața lui Adam. Totuși, el nu consideră că a făcut ceva remarcabil.

„Acestea sunt printre puținele lucruri, pe care aș fi vrut să le fac pentru Meghan. Sper că ea mă urmărește de sus și simte ceea ce simt și eu”  – a spus tânărul într-unul dintre interviuri.

×
Subiecte în articol: cancer mamar
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close