x close

Fii alături de noi!

10 filme care iti vor deschide mintea

de 13 Mar 2016   •   14:44
10 filme care iti vor deschide mintea 132
Daca esti in cautarea unui film magnific pe care nu l-ai vazut inca atunci cu siguranta ca aici vei gasi ajutor. Urmatoarea colectie de filme inspirationale – unele spirituale, altele prezinta doar fapte reale impachetate intr-o interpretare de exceptie.  

 • Calea luptatorului pasnic (Peaceful Warrior)
 • Ofera o perspectiva minunata asupra importantei trairii in prezent si scoate in evidenta rolul pe care mintea il poate juca in ghidarea interioara. Arata potentialele limite pe care fiecare dintre noi le poate purta in timp ce subliniaza ca viata inseamna mai mult decat ce avem si ce urmarim in forma materialismului si succesului. Filmul se bazeaza pe povestea adevarata a lui Dan Millman.

   

 • Matrix (The Matrix)
 • Arata reprezentarea a ceea ce suntem noi in ochii elitelor. Noi le alimentam matricea si sistemul creat de ei. Chiar mai mult filmul dezvaluie cum este sa te destepti si sa iesi din Matrice in lumea reala. Doar povestile mintii tale si egoul tau sunt cele care te limiteaza.

  Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.  
   

   

  Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

  Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

  Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

  poza

  Show

  Veste tristă despre Andra. Din păcate, vedeta a fost nevoită să recurgă la așa ceva

  Recent, Andra a ajuns în vizorul escrocilor. De data aceasta, aceştia au creat un concurs fals, pe Facebook, şi au scos la vânzare maşina cântăreţei, pentru a obţine cât mai multe like-uri....

  23 Iul 2016  •  11:03

  sati