x close

Fii alături de noi!

10 filme care iti vor deschide mintea

de 13 Mar 2016   •   14:44
10 filme care iti vor deschide mintea 132
Daca esti in cautarea unui film magnific pe care nu l-ai vazut inca atunci cu siguranta ca aici vei gasi ajutor. Urmatoarea colectie de filme inspirationale – unele spirituale, altele prezinta doar fapte reale impachetate intr-o interpretare de exceptie.  

 • Calea luptatorului pasnic (Peaceful Warrior)
 • Ofera o perspectiva minunata asupra importantei trairii in prezent si scoate in evidenta rolul pe care mintea il poate juca in ghidarea interioara. Arata potentialele limite pe care fiecare dintre noi le poate purta in timp ce subliniaza ca viata inseamna mai mult decat ce avem si ce urmarim in forma materialismului si succesului. Filmul se bazeaza pe povestea adevarata a lui Dan Millman.

   

 • Matrix (The Matrix)
 • Arata reprezentarea a ceea ce suntem noi in ochii elitelor. Noi le alimentam matricea si sistemul creat de ei. Chiar mai mult filmul dezvaluie cum este sa te destepti si sa iesi din Matrice in lumea reala. Doar povestile mintii tale si egoul tau sunt cele care te limiteaza.

  Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.  
   

   

  poza

  Actualitate

  Un poliţist a plecat în misiune de salvare. L-a găsit pe cel căutat, dar iată ce i s-a întâmplat

  Intervenţie inedită a unui poliţist din statul american Alabama. Agentul a intrat într-o pădure de lângă oraşul Birmingham, pentru a-l căuta pe cel care sunase la numărul de urgenţă, susţinând că s-a rătăcit încercând să fugă de doi oameni înarmaţi.

  31 Mai 2016  •  12:51

  poza

  Show

  O vedetă din România a ajuns la munca de jos

  Raluca Bădulescu a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni", în timp ce se afla în renovări. Vedeta a vorbit despre afacerea ei, despre nuntă, dar şi despre seara magică pe...

  31 Mai 2016  •  11:22

  sati