Antena 3 CNN Life Familie Ce trăsături de personalitate ai în funcţie de îngheţata preferată

Ce trăsături de personalitate ai în funcţie de îngheţata preferată

Ce trăsături de personalitate ai în funcţie de îngheţata preferată
Sursa foto: Foto: lyla.ro
04 Mai 2015   •   13:15

Persoanele care prefera inghetatele clasice de ciocolata si vanilie nu sunt, neaparat, conservatoare sau chiar anoste, dupa cum ar crede multi. Iata ce trasaturi de personalitate dezvaluie alegerea preferata in materie de inghetata!

Corelatia dintre inghetata preferata si trasaturile de personalitate a fost analizata de medicul neurolog Alan Hirsch, fondatorul „Smell and Taste Treatment and Research Foundation”. Hirsch s-a folosit de mai multe teste de psihiatrie standardizate pentru a face corelarile statistice intre preferintele in materie de inghetata si trasaturile de personalitate nu atat de evidente pe care le are individul. Exista o zona din creier, lobul limbic, care este responsabil deopotriva de trasaturile de personalitate ale individului si de preferintele culinare ale acestuia. Hrisch a ales inghetata ca aliment de reper in studiu pentru ca este un produs culinar foarte popular, fiind deseori asociata cu copilaria. Iata rezultatele cercetarii!

Inghetata de vanilie – impulsivitate

Inghetata cu gust de vanilie este poate una dintre cele mai obisnuite preferinte, iar cei care o adora, care ar alege mai mereu inghetata de vanilie in loc de altceva, sunt firi energice si deseori impulsive, fiind dispuse sa-si asume riscuri, persoane care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe logica.

Continuarea pe Lyla.ro


×
Subiecte în articol: inghetata
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close