Antena 3 CNN Life Familie Cele mai tari ponturi despre ce le place barbatilor la preludiu

Cele mai tari ponturi despre ce le place barbatilor la preludiu

Cele mai tari ponturi despre ce le place barbatilor la preludiu
06 Apr 2013   •   16:35

Universitatea canadiana New Brunswick a descoperit faptul ca barbatii – da, da, chiar barbatii! – si-ar dori o etapa dedicata preludiului care sa dureze ceva mai mult. Concret, femeile au declarat ca o medie de 13 minute ar fi suficienta, in timp ce barbatii au declarat ca-si doresc 18 minute!  

Iata cateva situatii si marturii de viata ale lor care explica totul in acest sens.

 

1. “Cand Cassie are chef sa facem sex sau vrea sa-mi aminteasca cat de sexy e, intotdeauna se asigura intai ca o vad dezbracata. Isi da fusta jos, apoi cu miscari lente isi coboara ciorapul cu banda adeziva usor, pana jos. Urmeaza sa-si descheie nasturii de la bluza incet, incet… atat cat sa-mi starneasca pofta. La sfarsit, isi desprinde sutienul si lasa bretele lui sa-i alunece pe umar, in timp ce-si tine cu mana cupele peste sani. Ma innebuneste complet…”- declara John, 40 de ani.

 

2. “Obisnuieste sa dea muzica tare, tare, apoi ma ia la dans si ne miscam amandoi, de obicei pe muzica lui Frank Sinatra, peste tot prin casa” – spune Sean, 30 de ani.

 

3.  “Din cand in cand, imi trimite un sms in care imi scrie explicit ce vrea sa facem diseara, impreuna, cu lux de amanunte si are grija sa-mi mentioneze ca va fi pregatita imediat cum voi intra pe usa”  – Paul ,27 de ani.

 

4. “Recent, iubita mea mi-a pus in fata un card special de cumparaturi la Victoria Secret. Si mi-a mentionat ca pot sa-i cumpar orice mi-as dori s-o vad ca poarta. Toate incercarile din cabina de proba au fost un preludiu cu adevarat deosebit” – povesteste Tyson, 28 de ani.

 

5. “Sotia mea, Laura, ma innebuneste cu picioarele ei. Are niste picioare superbe si poarta numai pantofi cu toc, foarte sexy. De multe ori incepe sa-si plimbe piciorul pe sub masa, in timp ce amandoi suntem la cina, atingandu-mi gleznele.” – Bill, 37 de ani.

 

6. “Iubita mea stie ca primul lucru cand ajung la birou este sa-mi verific intreaga agenda pe ziua respectiva. Si m-am trezit cum intr-una din zile mi-a trecut in dreptul orei 19: “sex” . Probabil ca s-a trezit special in noaptea respectiva, ca sa-mi scrie in agenda chestia asta. Cert e ca m-a excitat teribil” – Mike, 42 de ani.

 

7. “Intr-o seara m-am intalnit cu sotia in oras, sa luam cina impreuna la restaurant. O data ajunsi, am intrebat-o de ce nu-si scoate pardesiul de pe ea. S-a uitat fix la mine si mi-a spus ca nu poate. Pe sub pardesiu nu avea absolute nimic. Doar pantofi cu toc in picioare. Mi s-a parut incredibil de sexy!” – Tom, 31 de ani.

 

8. “Odata, cand eu ma uitam pe laptop la un film, si-a pus capul in poala mea si a inceput sa-mi sarute fiecare deget de la mana, uitandu-se fix in ochii mei. Nu am avut nici un dubiu, intelegand imediat ce-si doreste. Am pus filmul pe pauza”, Mike, 37de ani.

 

9. “Unele femei inceteaza sa-si mai arate latura sexy sotilor lor, dupa ce se marita. Dar Nancy niciodata n-a facut asa. Are un mers special, cu picioarele incrucisate si unduindu-si soldurile, cu care ma innebuneste de fiecare data. Cand vine acasa de la serviciu nu-si scoate imediat pantofii cu toc. Ma lasa intai s-o admir. Imi vine s-o duc pe sus in dormitor” Mark, 32 de ani.

 

10. “Molly imi sopteste mereu in ureche cele mai frumoase lucruri, Apoi ma musca usor de lobul urechii si ma innebuneste, pur si simplu.” Kevin, 34 de ani.

 

11. “Intr-o seara, sotia mea si cu mine eram la o expozitie proaspat lansata, cu mare staif. Doar ca in fata fiecarei piese expuse, a inceput sa-si rezeme sanul de mine. Si a continuat sa faca asta, desi lumea incepuse sa se uite ciudat la noi. Intr-o galerie goala, ne-am sarutat, apoi ne-am luat repede hainele si am alergat catre casa pe cel mai scurt drum posibil.” Bill, 41 de ani.

 

12. “Din cand in cand sotia mea imi face cate o surpriza si-mi spune icna de dimineata: copiii raman acasa la bona in noaptea asta. Asa ca eu stiu exact ce ma asteapta”- Anthony, 33 de ani.

 

13. “Ii place sa-mi rada ea barba inainte de fiecare partida de sex. E atat de intim si excitant s-o simt aproape, cum plimba lama pe fata mea!” Mike, 36 de ani.

 

14. “Se scoala de pe canapea si-mi spune ca se duce sa se intinda in pat un pic, si in timp ce merge spre dormitor, mai arunca cate o haina de pe ea, uitandu-se la mine peste umar. Cand ma duc in dormitor o gasesc goala. “ Mark, 32 de ani.

 

15. “Aprinde lumanari parfumate in dormitor, apoi toarna in pahare pentru amandoi cate un scoth cu gheata. Inainte sa facem sex, vorbim la un pahar. “ Ben, 30 de ani.

 

16. “Cand iesim in oras sa mancam, incepe sa se joace cu mine, de parca am fi amandoi pentru prima oara la intalnirea respectiva, incepe sa-mi puna intrebari si sa flirteze cu mine, ca si cum atunci ne-am cunoaste. Si incepe sa-mi spuna ce-i place cel mai mult sa i se faca in pat. Apoi ma invita pe la ea acasa, sa-i vad colectia de filme” Neil, 28 de ani.

 

17. “Imi place la nebunie cand imi saruta mainile. Intai imi maseaza palma cu degetul mare, apoi isi pune buzele in dreptul pulsului, la incheietura. Si mereu gaseste pulsul crescut.” Josh, 29 de ani.

 

18. “Odata, intr-o seara, in timp ce eu eram in sufragerie, iar sotia in dormitor, m-a sunat si m-a rugat sa vin. In drum spre camera noastra, am gasit tot felul de sageti si indicii, gen bucatele de ciocolata. Era clar ca vrea de la mine mai mult decat un sarut in noaptea aia.”  Preston, 45 de ani.

 

19.  “Odata, cand am ajuns acasa, am gasit petale de trandafiri pana spre dormitor. Acolo, in usa, ma astepta sotia mea cu un zambet graitor pe fata.”  John, 31 de ani.

 

20. “Cateodata ma ia repede de mana si ma trage in dormitor. Acolo incepe sa se dezbrace incet, in fata mea. In plus, poarta lenjerie fina si stie cat ma excita.” Michael, 26 de ani.

 

21. “Intr-o dimineata cand eram sub dus, sotia a intrat incept peste mine si a inceput sa ma sapuneasca lasciv. A fost o dimineata foarte fierbinte” Keith, 36 de ani.

 

22. “O data ne uitam la o partida de fotbal. In pauza mi-a spus ca i-a venit o idee. Mi-a scos tricoul de pe mine si m-a dus in dormitor. Mi-a amintit cat de mult ii place sa facem sex impreuna.” William, 33 de ani.

 

23. “Odata a sunat ceasul de dimineata cu o jumatate de ora mai devreme. Si cand i-am spus ca e ora gresit pusa, a zambit si mi-a spus ca nu e adevarat. E inutil sa va mai povestesc restul” Paul, 38 de ani.

 

24. “Kelly mereu obisnuieste sa-si puna mainile pe fundul meu in timp ce facem sex, si ma impinge in functie de ritmul pe care si-l doreste. Cateodata ma mai si plesneste, are niste maini minunate!” Joe, 32 de ani.

 

25. “Karla are un fetis cu pernele. Avem o groaza in toata casa, iar pe unele le foloseste ca sa se pozitioneze mai bine in timp ce ii fac eu sex oral sau imi face ea mie.” Bruce, 40 de ani.

 

26. “Lola tine mereu ochii deschisi in timpul orgasmului. Si musca buzele, respire greu, tipa, dar ochii mereu ii tine deschisi. Imi da tot ce simte prin privire. Este atat de excitant!” Steve, 36 de ani.

 

27. “Inainte sa ajunga la orgasm, Jenna isi pune mainile in dreptul inimii mele. E un gest care imi place atat de mult si declanseaza imediat si la mine orgasmul.” Jeff, 35 de ani.



Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.RO.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close