Antena 3 CNN Life Familie Horoscop zilnic - 28 august. Combinaţia astrală din weekend răsfrânge o energie cât se poate de pozitivă

Horoscop zilnic - 28 august. Combinaţia astrală din weekend răsfrânge o energie cât se poate de pozitivă

Horoscop zilnic - 28 august. Combinaţia astrală din weekend răsfrânge o energie cât se poate de pozitivă
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
28 Aug 2015   •   12:39

Este perioada oportuna pentru a face un pas inainte in realizarea planurilor marete pe care si le-au facut nativii mai multor zodii, caci combinatia astrala de acum rasfrange o energie cat se poate de pozitiva!

BERBEC – horoscop zilnic vineri, 28 august si pentru weekend
Ziua incepe cu un plus de productivitate, cu voie buna si cu mult optimism in ceea ce priveste zilele urmatoare. Cu multa placere, de altfel, Berbecii se organizeaza temeinic pentru zilele urmatoare in care se anunta un eveniment important, o excursie sau pur si simplu o iesire speciala in oras. Se bucura enorm de compania rudelor celor mai apropiate. Totusi, nativii din Berbec ar trebui sa fie cu putin mai multa bagare de seama in ceea ce priveste propria sanatate. Excesele si un regim alimentar haotic poate sa-i predispuna la probleme metabolice.

TAUR – horoscop zilnic vineri, 28 august si pentru weekend
Taurii sunt deopotriva de optimisti! Insa, in cazul lor, optimismul le ingreuneaza procesul de a stabili un curs al actiunilor viitoare. Practic, Taurii trebuie sa decida daca fac stanga, dreapta, merg inainte sau se opresc, insa – din cauza optimismului lor exacerbat – nu stiu ce sa aleaga caci toate variantele li se par promitatoare. Nu ar strica sa revina putin cu picioarele pe pamant, macar atat timp cat sa-si puna in aplicare capacitatile analitice!

GEMENI – horoscop zilnic vineri, 28 august si pentru weekend
Cele mai mai oportunitati din viata Gemenilor apar abia atunci cand sunt capabili sa filtreze tot zgomotul, tot haosul din jurul lor, inconjurandu-se cu liniste si impacare. Desi pare ceva greu realizabil pentru agitatii nativi din Gemeni, ei sunt capabili de o astfel de filtrare daca-si canalizeaza intreaga energie care ce-si doresc ei mai mult! Atentie! Ce-si doresc, nu ce nu-si doresc sau ce nu le place sau de ce le este teama. O schimbare de perspectiva in acest sens i-ar ajuta enorm!

RAC – horoscop zilnic vineri, 28 august si pentru weekend
Racii au uitat de probleme si descopera noi orizonturi in aceasta perioada. Fie ca o fac calatorind, fie ca o fac in acelasi mediu in care traiesc zi de zi, o noua abordare a vietii, mai lejera si mai optimista, ii face pe nativii din Rac sa simta cu greutatea grijilor clasice se ridica de pe umerii lor! Practic, intr-un final, Racii constientizeaza ca o responsabilitate nu este neaparat si o grija si ca a fi responsabil predispuna la o stare buna de spirit, in comparatie cu a fi ingrijorat.

LEU – horoscop zilnic vineri, 28 august si pentru weekend
Leii inregistreaza venituri suplimentare in aceasta perioada, insa trebuie sa fie cu bagare de seama! Banii nu cresc in copaci, iar bucuria de moment a castigului nu trebuie risipita imediat prin cumparaturi haotice. Leii tind sa se angajeze la cheltuieli ce nu-si au niciun rost pe termen lung. Mai bine isi tempereaza propriul entuziasm si gandesc in perspectiva la investitii, nu la cheltuieli!

FECIOARA – horoscop zilnic vineri, 28 august si pentru weekend
Fecioarele dobandesc un echilibru intre latura lor practica si cea spirituala. Nici ele nu stiu cum au reusit, dar au reusit. Este momentul oportun pentru a-si canaliza energia intru solutionarea unor vechi dileme pe care le-au tot amanat in trecut. Fecioarelor parca li s-a ridicat un val de pe fata, fapt care ii ajuta sa vada mult mai clar realitatea inconjuratoare, dar si solutiile pe care le ofera.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close