x close

Fii alături de noi!

Horoscopul lunii martie 2014

de 01 Mar 2014   •   10:03 Comenteaza
Horoscopul lunii martie 2014 132
 

Iata horoscopul lunii martie 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

Berbec

În prima parte a lunii ești meditativ, retras, cufundat în gândurile tale și este mai dificil să relaționezi cu ceilalți. Sunt zile bune pentru a-ți regândi planurile de viitor și pentru a te ocupa mai mult de sufletul și trupul tău. La serviciu se încheie o etapă, fie prin finalizarea unor activități profesionale, fie prin schimbarea condițiilor de muncă sau a colegilor. Tot ce ține de colaborări profesionale poate fi răsturnat când te aștepți mai puțin. Conflictele ascunse sunt la cote mari, de aceea fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, dar și sistemul digestiv îți poate oferi neplăceri, mai ales în preajma datei de 16 martie. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalele 1 – 3, 14 – 17 martie și 29 – 30 martie, pentru că există un risc crescut de erori.



 

Taur

PUBLICITATE
 
 
În prima parte a lunii ești înconjurat de prieteni, dar și de persoane binevoitoare care doresc să te sprijine. Popularitatea ta este la cote mari, însă fii prudent. Farmecul care te înconjoară, felul în care relaționezi cu ceilalți, felul în care vorbești vor lăsa amprente adânci în sufletele celor cu care vii în contact. Chiar din prima zi a lunii se conturează relații noi de prietenie, însă ar fi bine să ai doză de circumspecție. În preajma datei de 16 martie se conturează un final de capitol amoros. Fie se încheie o relație sentimentală, fie se reconfigurează, fie tu îți schimbi percepția despre iubire și implicațiile ei. De asemenea vor intra în discuție și relațiile cu copiii. Luna aceasta, granița dintre o relație amoroasă și una de prietenie este incertă, așa încât ar fi bine să păstrezi o anumită distanță și față de unii și față de alții. La serviciu se mențin relații tensionate și posibilitatea de a relua activități mai vechi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului urinar, dar și pe segmentele capului. La cea mai mică neplăcere se recomandă un consult de specialitate. Însă menține un regim de viață sănătos, cu odihnă suficientă.

 
 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

EUR EUR 4.4070 Up 4.407
USD USD 4.0166 Up 4.0166
CHF CHF 4.1733 Up 4.1733
GBP GBP 6.2528 Up 6.2528
XAU XAU 139.6263 Up 139.6263
JPY JPY 3.2322 Up 3.2322
Meteo

Timpul este frumos...

Horoscop

Horoscopul zilei...

Curs Valutar

Daily Income: Elena...

poza

High Tech

Cum poți afla cine îți ignoră cererea de prietenie pe Facebook

Facebook a atins un miliard de utilizatori logaţi într-o singură zi, ceea ce înseamnă că tot mai multe persoane folosesc reţeaua de socializare. Pe acest fond, cu toţii ştim cât de frustrant este să trimiţi o...

31 Aug 2015  •  21:11

sati