Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei - 3 august. Început de săptămână cu schimbări şi discuţii contradictorii

Horoscopul zilei - 3 august. Început de săptămână cu schimbări şi discuţii contradictorii

Horoscopul zilei - 3 august. Început de săptămână cu schimbări şi discuţii contradictorii
03 Aug 2015   •   10:17

Saptamana incepe destul de abrupt pentru toti nativi zodiacului. Schimbari si discutii contradictorii la locul de munca si in viata amoroasa pot fi decisive pentru viitorul imediat apropiat.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 3 august
Zi de luni destul de grea pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca simt presiuni mari din partea superiorilor lor lalocul de munca. Ar trebui sa gaseasca o solutie pentru problemele pe care acestia le ridica, pentru a putea fi apreciati.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 3 august
Taurii isi dau seama luni ca s-au cam plictisit de persoana iubita. Vor avea o decizie grea de luat cu privire la acea persoana si vor trebui sa hotarasca daca dezvaluie aceste sentimente sau mai au rabdare cu ei insisi pentru a-si da seama daca este doar o faza prin care trec sau chiar doresc pe altcineva.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 3 august
Zi de luni minunata pentru Gemeni, avand in vedere ca primesc vesti foarte bune in ceea ce priveste cariera lor. Sunt sanse extrem de mari sa schimbe locul de munca si sa faca un important pas in careira lor.

RAC – horoscopul zilei de luni, 3 august
Racii reusesc luni sa scape de o serie de datorii pe care le au de ceva vreme, pe care nu au avut cum sa le achite pana acum. Acest lucru ii face sa nu mai traiasca sub presiune, avand in vedere ca datorau bani unor persoane destul de apropiate.

LEU – horoscopul zilei de luni, 3 august
Zi minunata de luni pentru Lei care primesc vesti foarte bune de la locul de munca. Nativii acestei zodii sunt laudati pentru performanta lor si chiar primesc un bonus pentru efortul depus. Banii primiti pica la marele fix, avand in vedere ca au nevoie sa faca o investitie pe termen lung.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 3 august
Fecioarele pe de alta parte, se confrunta cu o situatie destul de grea din punct de vedere financiar. Mai precis, apar o serie de cheltuieli neasteptate dar care nu suporta intarziere, ceea ce-i va da peste cap pe nativii acestei zodii, in ceea ce priveste planurile de vacanta pe care si le facusera.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close