Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei - 5 august. O zi tensionată cu multe evenimente nedorite în plan amoros şi profesional

Horoscopul zilei - 5 august. O zi tensionată cu multe evenimente nedorite în plan amoros şi profesional

Horoscopul zilei - 5 august. O zi tensionată cu multe evenimente nedorite în plan amoros şi profesional
05 Aug 2015   •   10:29

Ziua de miercuri, 5 august, este tensionata pentru majoritatea nativilor zodiacului, din cauza faptului ca apar o serie de evenimente nedorite ce isi pun amprenta pe viata amoroasa si pe cea de natura profesionala.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 5 august
Zi de miercuri ciudata pentru nativii din Berbec, din cauza unor discutii cintradictorii care au loc la locul de munca. Din pacate, se va dovedi ca nu au dreptate asa ca vor avea destul de mult de suferit, pe plan profesional.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 5 august
Taurii incearca miercuri sa dea dovada de maturitate in ceea ce priveste o problema de tip sentimental, insa din pacate nu vor avea mari sorti de izbanda. Persoana iubita pare sa nu inteleaga argumentele pe care le au nativii acestei zodii.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 5 august
Zi minunata de miercuri pentru nativii din Gemeni, avand in vedere ca reusesc sa semneze un nou acord din punct de vedere profesional. Nativii acestei zodii au parte de una dintre cele mai bune zile ale acestei saptamani meircuri, avand in vedere ca li se deschid usile pentru un viitor profesional luminos.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 5 august
Racii reusesc miercuri sa gaseasca echilibrul intern pe care l-au pierdut in urma cu ceva vreme. Din fericire, isi dau seama ca ar fi foarte bine sa incerce sa se calmeze, in ceea ce priveste felul in care o persoana foarte apropiata se comporta cu ei.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 5 august
Leii fac tot posibilul miercuri sa isi adune energia de care au nevoie pentru a atinge o serie de obiective pe care le considera foarte importanta. Nativii acestei zodii reusesc miercuri sa faca in asa fel incat sa demareze o afacere ce se va dovedi cel putin profitabila.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 5 august
Fecioarele au impresia miercuri ca cineva le doreste raul la locul de munca. Nativii acestei zodii se simt din ce in ce mai tensionati din cauza ca superiorii lor dau de inteles ca nu le apreciaza deloc munca.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close