x close

Fii alături de noi!

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru perioada 21-27 martie

de 22 Mar 2016   •   10:59
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru perioada 21-27 martie 132
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Angel Therapy” – Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu. Iata mesajele pentru saptamana 21-27 martie 2016.

Berbec – If You Get Nervous, Focus on Service

In zilele care urmeaza este posibil sa ti se “ceara” sa le vorbesti unor persoane apropiate din experienta ta sau chiar sa iti folosesti energia intr-un proces de vindecare. De evitat ar fi sa nu cazi in capcana fricii de a nu stii ce ai de spus sau facut si sa te lasi ghidat de inspiratie avand incredere deplina ca nu vei gresi. Fiecare persoana care vine in contact cu tine in aceasta saptamana poate fi un mesager spiritual ce iti aduce sustinerea necesara in a reusi in ceea ce-ti propui. Primeste-i cu inima deschisa!

Taur – Books

Unul din scopurile care te definesc si te desavarsesc in mod special este acela care implica scrisul, cititul, tiparirea sau chiar punerea in vanzare a unor carti ce au ca subiect spiritualitatea. Probabil ca in ultima perioada te-ai intrebat ce altceva poti face pentru a-ti aduce acum mai multa bucurie sau implinire in viata, asadar aceasta carte iti ofera un indiciu referitor la directia catre care sa te uiti sau sa te indrepti.Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati