x close

Fii alături de noi!

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru perioada 21-27 martie

de 22 Mar 2016   •   10:59
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru perioada 21-27 martie 132
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Angel Therapy” – Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu. Iata mesajele pentru saptamana 21-27 martie 2016.

Berbec – If You Get Nervous, Focus on Service

In zilele care urmeaza este posibil sa ti se “ceara” sa le vorbesti unor persoane apropiate din experienta ta sau chiar sa iti folosesti energia intr-un proces de vindecare. De evitat ar fi sa nu cazi in capcana fricii de a nu stii ce ai de spus sau facut si sa te lasi ghidat de inspiratie avand incredere deplina ca nu vei gresi. Fiecare persoana care vine in contact cu tine in aceasta saptamana poate fi un mesager spiritual ce iti aduce sustinerea necesara in a reusi in ceea ce-ti propui. Primeste-i cu inima deschisa!

Taur – Books

Unul din scopurile care te definesc si te desavarsesc in mod special este acela care implica scrisul, cititul, tiparirea sau chiar punerea in vanzare a unor carti ce au ca subiect spiritualitatea. Probabil ca in ultima perioada te-ai intrebat ce altceva poti face pentru a-ti aduce acum mai multa bucurie sau implinire in viata, asadar aceasta carte iti ofera un indiciu referitor la directia catre care sa te uiti sau sa te indrepti.Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
poza

Actualitate

Un român a vorbit la telefon de 60.000 de euro. În cât timp a înregistrat recordul

Convorbiri telefonice în valoare de 57.500 de euro, făcute de un român, în numai 48 de ore. Timpul de convorbire: 19.700 de minute. Totul s-a întâmplat după ce un bărbat a făcut...

29 Sep 2016  •  16:25

poza

Show

Gestul şocant făcut de preot în timpul slujbei de înmormântare a lui Sebastian Papaiani

Slujba de înmormântare a lui Sebastian Papaiani a fost impresionantă, însă la un moment dat preotul a făcut un gest pe care puţini oameni l-au înţeles, scrie spynews.ro. Trupul...

29 Sep 2016  •  16:06

sati