Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 20-26 aprilie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 20-26 aprilie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 20-26 aprilie
21 Apr 2015   •   10:48

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Iata mesajele pentru saptamana 20 – 26 aprilie 2015

 

 

Berbec – Stuck in the Mud

Urmeaza o perioada in care e posibil sa simti ca toate lucrurile stagneaza sau isi incetinesc mersul, dar toate astea nu reprezinta altceva decat un moment in care e timpul ca atentia ta sa se indrepte catre o alta directie. In special catre tine si ce ai in jurul tau in aceasta clipa. Evita sa te lupti a schimba aceasta situatie si situeaza-te in postura de observator. Ai claritate si acest context te ajuta sa faci o analiza mai amanuntita asupra obiectivelor pe care ti le-ai propus spre a fi atinse. In curand vei porni din nou la drum cu forte proaspete.

 

 
 

 
Taur - Rock Bottom

Punctul in care te afli in acest moment pare sa nu mai duca nicaieri, oricat de mult ai incerca sa te convingi ca mai ai ceva de facut. E timpul pentru o schimbare de directie, pentru o noua abordare, pentru a face ceva diferit. E necesara o schimbare a viziunii, a felului in care actionai pana acum si chiar a modului in care te raportai la unele situatii din viata ta. E posibil sa ai senzatia ca esti pierdut, ca nu stii incotro sa o iei, insa busola ta interioara iti va ghida cu precizie pasii. Ai incredere in tine si in ce simti, dincolo de judecata.

 
 



Citeste continuarea aici.



 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close