Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 2-8 mai

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 2-8 mai

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 2-8 mai
03 Mai 2016   •   11:20

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu. Iata mesajele pentru saptamana 2 – 8 mai 2016.

 


Berbec – The Web Weaver
Berbec - Berbec  - The Web Weaver
Daca iti doresti mai multa armonie in viata ta de zi cu zi acum este momentul potrivit sa iti acorzi timp sa privesti in profunzimea relatiilor pe care le ai si sa observi unde nu esti onest cu tine insuti si cu ceilalti. E posibil ca sub acest aspect sa se afle o teama de a fi abandonat, de a fi lasat balta daca nu corespunzi dorintelor celor din jur… Nu ai nevoie sa schimbi ceva la tine sau sa te camuflezi intr-un “costum” care nu ti se potriveste, mai ales pentru a manipula niste rezultate pe care ti le doresti. Doar fii tu insuti pur si simplu.



 
Taur – The Chess Queen
Taur - Taur  - The Chess Queen
E timpul sa lasi deoparte toate planurile, schemele si strategiile si sa ceri universului o noua viziune si apoi sa o urmezi. Ai nevoie de mai multa creativitate, libertate in a te exprima si flexibilitate in a implemeta toate acestea in viata ta de zi cu zi. Lasa-ti spiritul liber si ai incredere ca iti va oferi cea mai buna ghidare, chiar daca nu stii modul in care o va face. Daca te conectezi la acest flux al vietii mesajele inspirate nu se vor lasa asteptate si vor veni in intampinarea ta la momentul potrivit pentru a te ajuta sa iti urmezi bucuria.



Citeste continuarea AICI.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close