Antena 3 CNN Life Fotografia care a impresionat intreaga lume! In ce luna este insarcinata aceasta tanara

Fotografia care a impresionat intreaga lume! In ce luna este insarcinata aceasta tanara

Fotografia care a impresionat intreaga lume! In ce luna este insarcinata aceasta tanara
04 Aug 2015   •   14:54

Sarah Stage este model de lenjerie intima, impatimita a fitness-ului, iar acum mamica. Poate scurta biografie nu va impresioneaza, insa cu siguranta o sa va surprinda ultima fotografie pe care si-a facut-o in lenjerie intima – inainte de a da nastere. Sarah, in varsta de 30 de ani, traieste in Los Angeles si a devenit faimoasa nu datorita frumusetii sau carierei de model, ci dupa ce a inceput sa-si documenteze sarcina pe Instagram.

Cu un abdomen de fier, obtinut in urma unui riguros program in sala de forte, la care nu a renuntat nici in timpul sarcinii, putini o credeau ca urmeaza sa devina mama in mai putin de un an. Cel mai tare a impresionat insa o fotografie pe care Sarah a postat-o in data de 10 aprilie a acestui an. Insarcinata in noua luni, patratelele de pe abdomen erau inca vizibile.

"Ma dor spatele si coastele insa mai doar o saptamana (n.r. de sarcina) si va merita. 39 de saptamani maine (n.r. 11 aprilie 2015), iar acesta va fi probabil ultimul selfie cu mine insarcinata”,
a scris frumoasa mamica in dreptul fotografiei. Pozele postate de modelul american au starnit deopotriva admiratie si critici, multi intrebandu-se daca o astfel de rutina la sala de sport este sanatoasa pentru bebelus. In ciuda ingrijorarilor, Sarah este acum mamica unui baietel de aproape patru luni, perfect sanatos.


×
Subiecte în articol: model insarcinata gravida abdomen dieta
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close