Antena 3 CNN Life Greșeala uriașă făcută de McDonald's! Chiar și ție ți-ar putea face rău

Greșeala uriașă făcută de McDonald's! Chiar și ție ți-ar putea face rău

Greșeala uriașă făcută de McDonald's! Chiar și ție ți-ar putea face rău
31 Mai 2018   •   15:16

Mulți clienți ai restaurantului de tip fast-food McDonald's din Marea Britanie și-au exprimat furia în urmă anunțului potrivit căruia un număr de preparate din meniu pot conține urme de alune și nuci. Compania a avut parte de o prbleme în sistemul de producțe, ceea ce a condus la chiflele și brioșele pentru micul dejun să intre în contact cu nuci și alune, alimente la care mulți consumatori sunt alergici. 

McDonald's a decis să își informeze clienții cu privire la problemă imediat, prin aplicarea de afișe în restaurantele sale și eliberarea unei alerte prin campania Anaphylaxis, o fundație dedicată oamenilor cu alergii severe din Marea Britanie. Veștile în legătură cu această situație nu fost întâmpinate bine de către persoanele ce suferă de alergii care au simțit că nu se mai pot baza pe restaurantul de fast-food pentru a oferi meniuri sigure fără alergeni. 

"Mcdonalds de ce chiflele tale pot conține alune sau urme de nuci acum? Nu am avut niciodată această problemă și aveai un produs internațional pe care știam că pot să îl mănanc oriunde în lume", a scris o persoană pe Twitter. 

"McDonalds într-adevăr?! sunt atât de supărat pentru copiii cu alergii severe care acum nu mai pot mânca acum aici ", a scris un alt utilizator Twitter ca răspuns la știri. 
  
 McDonald's a făcut clar faptul că personalul companiei incearcă să rezolve problema cât mai repede posibil. 

Sursă: The Independent 

×
Subiecte în articol: McDonald's alergie nuci
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close