Antena 3 CNN Life Iti pupi copilul pe gura? Ii poti distruge viata! "Toate aceste obiceiuri practicate constant pot fi catalogate drept abuz, emotional si sexual"

Iti pupi copilul pe gura? Ii poti distruge viata! "Toate aceste obiceiuri practicate constant pot fi catalogate drept abuz, emotional si sexual"

Iti pupi copilul pe gura? Ii poti distruge viata! "Toate aceste obiceiuri practicate constant pot fi catalogate drept abuz, emotional si sexual"
30 Sep 2016   •   10:08

Sigur ai vazut si tu parinti care isi pupa bebelusii si copiii mici pe buze. Specialistii sustin insa ca acest obicei il poate distruge pe cel mic, avand efecte teribile asupra lui.

Lorena Burlacu a publicat pe site-ul sau un articol in care ii avertizeaza pe parinti despre pericolele pe care il are pupatul copilului pe gura.

PRIMUL PAS CATRE ABUZUL SEXUAL POATE INCEPE CU SARUTUL COPILULUI PE BUZE

“Socant adevar, iar majoritatea parintilor care fac acest lucru vor avea destule argumente ca ei nu fac nimic rau. Si au dreptate, deoarece constient nu vor sa le faca rau copiilor insa este important sa inteleaga si consecintele care pot aparea pe termen lung. Cand am avut ocazia sa vorbesc in terapie cu parintii care isi pupa copiii pe buze, am observat ca majoritatea nu stiu cat de grav este acest lucru, iar motivele lor  sunt cat se poate de altruiste. De fiecare data, acestia raspundeau ca isi iubesc foarte mult copiii si ca este o dovada de iubire. Iar pentru ei acest lucru este cat se poate de natural.“ – Alina Iliescu, psihoterapeut. Continuarea AICI.

 

×
Subiecte în articol: obiceiuri copil gura parinte sarut
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close