Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru, despre karma și stima de sine: „E necesar să fim egali într-o relație”

Lidia Fecioru, despre karma și stima de sine: „E necesar să fim egali într-o relație”

Lidia Fecioru, despre karma și stima de sine: „E necesar să fim egali într-o relație”
25 Mai 2018   •   23:20

Lidia Fecioru a explicat în emisiunea „Dar și Har” ce înțelegem prin karma și stima de sine. 

„Karma e bagajul cu care noi venim din alte vieți. Toate acțiunile noastre ne îndreaptă karma. În karma noi putem interveni. Pentru că intervine liberul arbitru, înțelegerea noastră”, a spus Lidia Fecioru. 

„Noi dacă stăm să corelăm foarte bine lucrurile, o să observăm că peste tot unde ne ducem.. Trebuie să ai curajul să spui nu. Karma noastră se încarcă și ne scade stima de sine”. 

Cum ne dăm seama într-o relație când un om vrea să ne manipuleze? Ce înțelegem prin egalitate?

„E necesar să fim egali într-o relație. Dar cred că există manipulare de ambele părți. Dar de multe ori una din persoane poate lua un avânt. Și la serviciu, un șef care are angajați foarte buni, dar el dacă nu le spune că nu sunt buni de nimic.. el ce face? Le micșorează stima de sine ca să nu aibă curaj să ceară salariu mai mare. Dacă simțim că noi am vrut să facem ceva și facem cu totul altceva.. Așa e și în alte de relații”, a mai spus Lidia Fecioru. 

„Ar fi bine să ne semnăm într-un jurnal lucruri foarte importante din viața noastră și să vedem până unde a fost împinsă manipularea din partea celuilalt”. 

„Dacă tu investești și vezi că celălalt doar te stoarce și te îndrumă, te vei trezi într-o zi că nu e viața ta cea pe care o trăiești. Când începem să ne iubim pe noi, atunci scăpăm”. 

Când începem să trăim viața altora?

„Atunci când ne asumăm niște responsabilități care nu sunt ale noastre. Spre exemplu, atunci când vrem să facem pe cineva fericiți cu forța, lucru care nu e posibil”, a explicat Lidia Fecioru. 

×
Subiecte în articol: Dar și har Lidia Fecioru karma
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close