Antena 3 CNN Life Machiajul perfect pentru ochi negri. Cum se realizeaza. Cele mai bune sfaturi

Machiajul perfect pentru ochi negri. Cum se realizeaza. Cele mai bune sfaturi

Machiajul perfect pentru ochi negri. Cum se realizeaza. Cele mai bune sfaturi
de O.P.    |    30 Oct 2014   •   13:18
Acesta reprezinta unul din stilurile versatile de machiaj ce poate fi purtat atat ziua cat si noaptea indiferent ca este vorba de o zi obisnuita de munca sau de o seara petrecuta in anturajul vreunui eveniment monden. Pentru mai multe detalii citeste articolul de mai jos.

Instructiuni

1. Aplica o crema emolienta pe intreaga fata, inclusiv in delicata zona a ochilor si las-o sa se usuce si sa intre in piele. In continuare aplica fondul de ten pe care il folosesti in mod normal. Ai grija sa aplici fondul inclusiv in zona ochilor. De remarcat insa ca, daca folosesti machiaj mineral, nu este indicat sa dai si in zona ochilor.

2. Aplica o nuanta neutra de fard de ochi peste pleoapa, esentiala in cazul acestui tip de machiaj. Si desi se poate adauga mai tarziu un strop de culoare, ideea este totusi de a scoate in evidenta machiajul ochi negri.

3.                  Deschide capacul tusului de ochi si curata pensula de aplicare de tusul in exces. De altfel, tusul in exces reprezinta o problema indiferent cum ai privi lucrurile pentru ca poate ingreuna aplicarea sau poate chiar sa se scurga.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close