Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, în timp ce se plimba prin parc: „I-am zis să o lase mai ușor și m-a înjurat”

Mircea Badea, în timp ce se plimba prin parc: „I-am zis să o lase mai ușor și m-a înjurat”

Mircea Badea, în timp ce se plimba prin parc: „I-am zis să o lase mai ușor și m-a înjurat”
08 Mai 2018   •   00:28

Mircea Badea a povestit la „În gura presei” o experiență mai puțin plăcută trăită într-un parc din Capitală și i-a atras atenția primarului sectorului 4 să ia măsuri în ceea ce privește viteza cu care circulă bicicliștii în parcuri. 

„Ceea ce nu e funny e cum unii de 15-16 ani mergeau azi pe biciclete, prin parc, cu o viteză uriașă. Băi, prietene, eu zic că aveau câțiva zeci de km la oră. Au trecut pe lângă mine și fii-miu tangențial. Am zis să nu ma mișc ca să mă poată ocoli. I-am zis să o lase mai ușor și m-a înjurat. E un primar în sectorul 4, unul Băluță.. eu stau în sectorul 4. Ca a schimbat trotuarele deși n-aveau nimic., bine. Ca a schimbat taxa de gunoi, bine. Că arată Parcul Tineretului de parcă ar fi.. mai, dar totuși plătim milițieni locali și bogyguarzi locali.. Îi transmit d-lui Băluță că noi, niște părinți de pe acolo așa, nu prea înțelegem de ce se circulă așa cu bicicletele prin parcuri. Aștept să văd dacă se mișcă miliția, că altfel se mișcă clanul sportivilor”, a spus Badea. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close