Antena 3 CNN Life Motivul surprinzător pentru care nu reușesti să intrii într-o relație

Motivul surprinzător pentru care nu reușesti să intrii într-o relație

Motivul surprinzător pentru care nu reușesti să intrii într-o relație
22 Iun 2018   •   16:01

În ziua de astăzi când ieșim la o întâlnire este normal să bem cel puțin un pahar de vin. Din păcate însă acest obicei te va împiedica să formezi o relație cu persoana față de care ești cu adevărat interesat deoarece chiar dacă alcoolul te scapă de inhibiții, acesta dă falsa impresie că te poți conecta cu o persoană cu care, în lipsă alcoolului, nu ai avea de fapt ce vorbi.  

Zara Barrie, editor pentru Elite Daily, povestește că acum câțiva ani, când se afla în jurul vârstei de 20 de ani. obișnuia să bea un pahar sau două de vin înainte de o întâlnire. Din această cauză i se părea că întâlnirea merge extraordinar chiar dacă de fapt ea nu se conecta cu persoana respectivă și își pierdea timpul: "Băutura îmi dădea un sentiment fals de legătură cu o persoană", a declarat Barrie pentru HuffPost. "Dacă beam două pahare de șampanie sau vin puteam să simt atracție față de oricine." După ce a scăpat de acest obicei de a consuma alcool înainte sau în timpul unei întâlniri, Barrie a cunoscut în final persoana cu care dorește să își petreacă restul vieții, deoarece nu și-a mai pierdut timpul cu persoane care erau atrăgătoare doar datorită alcoolului.  

Un sondaj efectuat în 2014 de "Plenty of Fish" a constatat că 36,4% dintre persoanele singure consumă băuturi alcoolice înainte de a ieși la o întâlnire și 48,9% beau în timpul acesteia, cu o medie de două sau trei băuturi în cursul unei seri. Același sondaj a constatat că un procentaj alarmant de 19,1% dintre bărbați s-au îmbătat la prima întâlnire și 16,8% dintre femei. 

Majoritatea persoanele sunt de părere că alcoolul îi va ajuta să interacționeze mai bine cu persoana cu care se întâlnesc și să pară mai atractivi. Din păcate însă, această percepție este greșită. iar dacă vrei cu adevărat să cunoști pe cineva și să lași acea persoană să te cunoască pentru cum ești, este indicat să elimini alcoolul din meniu.

Sursă: HuffPost 

×
Subiecte în articol: relatii alcool
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close