Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum luptăm cu trecerea timpului

Cum luptăm cu trecerea timpului

Cum luptăm cu trecerea timpului
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Noi 2015   •   13:43

Anii ne prind din urmă şi observăm, în special femeile, că lasă urme din ce în ce mai vizibile pe chipul nostru. Aşa că astăzi vom vorbi despre diferenţa dintre vârsta cronologică şi vârsta metabolică. 

 
De câte ori nu aţi întâlnit o persoană căreia nu îi daţi anii din buletin? Din păcate, după 30 de ani când procesul de degradare celulară se înteţeşte, din ce în ce mai puţini oameni arată sau se simt bine şi în formă.
 
Ce este vârsta cronologică? Este vârsta indicată de un act de identitate în funcţie de anul naşterii. Ce este vârsta metabolică? Este vârsta celulelor noastre. Ea ne indică anii reali pe care îi arată trupul nostru. Este bine de ştiut că procesul de îmbătrânire ne afectează diferit. Şi că pentru fiecare om anii lasă urme diferite. Atât în interior cât şi în exterior. Vârsta noastră metabolică este influenţată de procentul de oxigenare a organismului, de energia utilizată pentru funcţionarea celulelor, de nivelul produşilor de degradare a celulei, cât şi de atacul radicalilor liberi. 
 
Cercetătorii spanioli au investit timp, bani şi energie pentru a gasi soluţia pentru  încetinirea îmbătrânirii. Şi au reuşit, spun studiile, printr-o terapie combinată numită şi bazată pe 3 ingrediente naturale - extractul din seminţe de strugure, extractul de rodie şi seleniul. Cu toţii ne dorim să fim şi să rămânem sănătoşi, iar acest lucru să se reflecte şi în exterior. Timpul nu trebuie să reprezinte un impediment în calea tinereţii şi sănătăţii. 
 

×
Subiecte în articol: Numai de bine timp imbatranire retete organism
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close